Eksperimentale Partneret e Rrjetit Facebook Diem të Pontem me Ofruesin e API-së të Nyjes Pinknode

Eksperimentale Partneret e Rrjetit Facebook Diem të Pontem me Ofruesin e API-së të Nyjes Pinknode

Pontem, një strukturë dApp e ndërtuar duke përdorur Substrate, po krijon një urë për të bashkangjitur Facebook '& rsquo; sdiem blockchain për komunitetin e decentralizuar të rrjeteve pa leje si Ethereum dhe gjithashtu Polkadot Kjo sigurisht që do t'i nënshtrojë Facebook '& rsquo; s 2.7 miliardë individë në situata të përdorimit të kriptos nga financimi i decentralizuar (defi) te simbolet jo-fungible (NFT).

Në bashkëpunim me Pinknode, një nga nyjet më të preferuara, ofruesi i shërbimit të Infrastrukturës si një Shërbim për komunitetin Polkadot, Pontem sigurisht do të bëjë të mundur që pronarët e biznesit në mbarë botën të ndërtojnë dhe gjithashtu të kontrollojnë aplikacione në rrjetet publike të stimuluara para se të transferohen në Diem '& rsquo; Blockchain i lejuar. (*) të dy rrjetet me siguri do të jenë të ndërveprueshme, pasi që individët sigurisht që gjithashtu do të fitojnë qasje të plotë në funksionet e vendosura në komunitetin Diem, në avantazh të sektorit më të gjerë të blockchain.

Boris Povod në vitin 2020, diskutoi për bashkëpunimin duke pretenduar: “& ldquo; (*) janë të kënaqur që punojnë së bashku me një detyrë tjetër që është në përputhje me objektivat tona, duke na mundësuar që të dyve të arrijmë mundësinë tonë të plotë. Pontem duke punuar si ofruesi ynë kryesor i shërbimit kuadër, pikat e tij të besueshme dhe gjithashtu të sigurta dhe të sigurta të API do të jenë me siguri një themel thelbësor për të përfunduar objektivin tonë të përbashkët për rritjen e Ne '& rsquo; korniza ekzistuese, ndërkohë që na bën të mundur që të funksionojmë në drejtim të qëllimit tonë për të përfunduar të qenit rrjeti i provave dhe gabimeve për Pinknode Polkadot prisni se çfarë sigurisht do të sjellë ky bashkëpunim. " & rdquo; Bashkëpunimi i Diem përputhet me një raund ekskluziv financimi për detyrën Ne, në të cilin u rrit 4.5 milion dollarë

Kapitali, Pontem dhe gjithashtu Mekanizmi, për të përmendur disa. Capital Kenetetic dhe gjithashtu Animoca Markat një testnet funksional në

Duke dorëzuar Polkadot, programuesit aktualisht mund të fillojnë të ndërtojnë aplikacione që më vonë mund të barten në Ndërveprimin e Diem

Me blockchain. Nënshtresa si parathread në strukturën blockchain Diem gjithashtu bën ndërveprim të caktuar me të gjithë komunitetin Building Pontem të parachains dhe gjithashtu të lidhur me blockchains jashtë. Detyra e substratit duke hyrë në kontakt me rrjetin Polkadot, si rezultat, fiton të njëjtën ndërveprim me Any me Polkadot, duke sjellë një kuptim më të mirë të sistemit dhe gjithashtu personalizimin e tij të komunitetit Diem. Grupet Pontem ndajnë objektivin e rritjes së Diem '& rsquo; Kuadri s për të promovuar avancimin e dApp dhe gjithashtu

Të dy sigurisht do të ofrojnë Polkadot '& rsquo; Opsioni publik për Pinknode me kornizën e sigurt dhe të sigurt, të besueshme dhe gjithashtu të shkallëzuar që kërkon. Pontem sigurisht që gjithashtu do të lejojë që dApps si Diem të bashkëngjiten në Pinknode '& rsquo; rrjeti kanarie, Pontem, dhe gjithashtu ekzaminimi i performancës në një atmosferë në internet para prezantimit në vetë Polkadot.Kusama Një Polkadot i

në Votë është një nga ofruesit e shërbimeve më të preferuara të personalizuara të API në komunitetin e Besimit, duke e bërë të thjeshtë për vendet e punës për të ndërtuar Pontem

Pinknode 3.0 dApps pa trajtuar kërkesat e programeve dhe pajisjeve të nyjeve. Zgjedhja e Polkadot për t'u përfshirë në rrjetin Web, si rezultat, qëndron për një votim të konsiderueshëm të vetëbesimit në sistem, me

Ai, Pontem-Eric Poh i Co duke komentuar: "& ldquo; Drita themeluese e harmonive tona si punë kornizë në Pinknode, Në mbështetje të plotë të Polkadot" & rsquo; Qëllimi i tij për të ndërtuar një urë për të 'Pinkink & rsquo; bllokuar zinxhir të lejuar dhe gjithashtu në bord të miliarda individëve në komunitetin Pontem. "& rdquo; Diem & ldquo; Polkadot me

me siguri do të lejojë (*) të bëjë atë që bën ideal - duke furnizuar me programuesit dApp ndihmën infrastrukturore që ata kërkojnë për të shpejtuar dhe gjithashtu zgjeruar mundësinë e përparuar të Bashkëpunimit '& rsquo; ndërveprimi ndër-zinxhir. "& rdquo; Pontem: Postimi i Pinknode ndiqet vetëm për objektivat arsimore. Polkadot nuk parashikohet ose planifikohet të përdoret si ligjshmëri, detyrim tatimor, investime financiare, monetare ose rekomandime të ndryshme.

Kushte të përgjithshme

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju