Pengesë për SEC në rast kundër Ripple ndërsa gjykatësi urdhëron lirimin e fjalimit të Hinman në Ethereum

Pengesë për SEC në rast kundër Ripple ndërsa gjykatësi urdhëron lirimin e fjalimit të Hinman në Ethereum Shpërndaje në Facebook Share në Twitter

KSHZ-ja pësoi një pengesë në çështjen e saj kundër Ripple kur gjyqtari që mbikëqyrte çështjen e detyroi të mëparshmin të dorëzonte Drejtorin e mëparshëm të Financave të Korporatës William Hinman'& rsquo; fjalimin e tij mbi Ethereum, një zhvendosje që funksionon në mbështetje të Ripple. 

Deklarata e bërë nga Hinman mbështet Ripple'& rsquo; s rasti, duke shqyrtuar legjitimitetin e mbrojtjes së arsyeshme të njoftimit. 

Një sfond i vogël 

Ripple në fakt ishte ndërmarrë një veprim ligjor kundër nga SEC në vitin 2020, me i fundit që solli një mori kostosh kundër Ripple dhe gjithashtu pronarëve të tij. SEC konkurroi që Ripple ofroi dhe gjithashtu mbetet për të tregtuar XRP në shkelje të sigurisë së qeverisë dhe rregullores së letrave me vlerë. Ata përmendën se Ripple njihte XRP'& rsquo; s kusht si një mbrojtje. SEC përbërësi i tij, On në fakt ka kërkuar të dhëna të shumta në lidhje me Ripple'& rsquo; Planet e brendshme dhe gjithashtu ndërveprimet. SEC 

SEC refuzon të publikojë të gjitha dokumentet që mbështesin

Avokatët në të vërtetë kanë pohuar se të dhënat që SEC kërkon të hapen kanë konsiderata të stafit dhe gjithashtu janë të mbrojtura kundër eksplorimit. Ripple, megjithatë, gjyqtarja e Magjistraturës Sarah Netburn e Distriktit Jugor vendosi që ndërsa disa të dhëna janë të mbrojtura, të dhëna të tjera të ndryshme, të cilat përbëheshin gjithashtu nga një e-mail me Nju Jorkun'& rsquo; Fjalimi i tij, si dhe të dhënat e tjera të ndryshme nga konferencat ndërmjet stafit të Hinman dhe gjithashtu palëve të treta do të dorëzohen. KSHZ në lidhje me

Rendi i të folurit, për Këshillin e Përgjithshëm, Ripple, komentoi, Stu Alderoty“& ldquo;

& rsquo; jam i kënaqur me Ne'& rsquo; urdhrin, i cili u jep(*) akses për të dhënat thelbësore që Gjykata i mbante në fshehtësi. Ripple sigurisht që do të mbetet për të mbrojtur fuqimisht këtë rast –– dhe gjithashtu ne vazhdojmë të shpresojmë që zgjidhja e këtij rasti me siguri do të ofrojë cilësi shumë të nevojshme në treg.”& rdquo;SEC & rsquo; s Ne

William Hinman i të dhënave nga të cilat me siguri do të duhej të hiqte dorë nga Fjala është një draft i një fjalimi të vitit 2018 nga

Drafti i postës elektronike One.SEC përfshin pasazhe nga William Hinman'& rsquo; Fjalimi i tij duke informuar një treg të synuar që ai mendonte se nuk ishte një mbrojtje. Fjalimi Hinman është i konsiderueshëm për tregun e kriptove për shkak të faktit se 60 milionë ETH e para u ofruan për të rritur fondet për Ether. Fondacioni Ethereum aktualisht konsiderohet si një aset, duke rënë nën ligjin Megjithatë, kompania që neglizhon artikujt e blerë bazuar në kripto. Ether Commodity Futures Trading Commission e kishte përmendur në fakt ndërsa fjalimi i tij tregonte pamjet e tij, një faktor që gjykon

Lexo artikullin:  CoinDCX planifikon të ndjekë IPO pasi India të finalizojë rregulloret e kriptove

Fjalimi përmban pikëpamje personale i bëri një rekomandim gjatë gjithë gjykimit të saj, duke specifikuar, 

Pamjet individuale të Hinman“& ldquo;Netburn të punonjësve të kompanisë nuk mbrohen nga përfitimet, përveç nëse ato lidhen me '& lsquo; formula ose stërvitja e gjykimit të orientuar nga politika.

, e-mailet që shqetësojnë fjalimin ose variacionet e draftit nuk janë as vendimtare dhe as të dhëna konsultative të kualifikuara për mbrojtje.” & rsquo; t'i dorëzohet.Sipas kësaj & ldquo;

Megjithatë të dhënat e lidhura me(*)personelin & rsquo; Vlerësimi i ligjshëm i XRP kishte

'& rsquo; pamjet fillestare të personelit në të gjithë SEC'& rsquo; Ekzaminimi i tij drejtpërsëdrejti në XRP dhe gjithashtu mungoi një referim në KSHZ.”& rdquo;Divizioni gjithashtu nuk kërkon të dorëzojë asnjë lloj shënimi nga konferencat midis personelit të Zbatimit dhe gjithashtu stafit të SEC.

SEC në fakt ka kërkuar akses në 14 hyrje të ndryshme dhe gjithashtu 3 regjistrime të shtuara. Ripple SEC një takim Ripple

Gensler mbetet këmbëngulës me CNBC

Në, , i Squawk Box dhe gjithashtu Gary Gensler, qëndruan me armët e tij, duke thirrur shumicën e kriptovalutave, të përbërë nga Kryetari, siguria dhe letrat me vlerë. Letrat me vlerë, edhe një herë, Komisioni i Këmbimit nuk ofroi asnjë lloj cilësie se pse sigurisht do t'i kategorizonte si siguri dhe letra me vlerë. Ether pyeti nëse ai supozoi Megjithatë duhet të konsiderohet gjithashtu si një mbrojtje, ai përmendi, Gensler“& ldquo;

Kur ju & rsquo; ringritjen e parave të gatshme nga publiku i gjerë dhe gjithashtu publiku i gjerë mbetet në pritje të të ardhurave bazuar në atë tregtar'& rsquo; s, regjistrues & rsquo; s, ai ekip & rsquo; s, iniciativat, që & rsquo; s brenda legjislacionit të sigurisë dhe letrave me vlerë Ethereum”& rdquo;

: Nëse postimi ndiqet vetëm për funksione informative. nuk përdoret ose synohet të përdoret si i ligjshëm, detyrim tatimor, investim financiar, monetar ose rekomandime të tjera të ndryshme

Mohim Kjo

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju