Gjykata e Shangait e njeh BTC-në si pronë juridike

Gjykata e Shangait e njeh BTC-në si pronë juridike Shpërndaje në Facebook Share në Twitter

Në një vendim gjyqësor aktual, Populli i Lartë i Shangait& rsquo; Gjykata e ka verifikuar në fakt Bitcoin të jetë një pronë ligjore, dixhitale me vlerë financiare, si dhe e bazuar në liritë civile të pronës. 

Vendimi i Gjykatës i cakton BTC-së me të drejta pronësore

Vendimi mbeti në kontekstin e një shembulli pretendimi të tetorit 2020 të paraqitur në Popullin e Distriktit të Shangait Baoshan& rsquo; Gjykata, ku ankuesi Cheng Mou kërkoi që shkelësi Shi Moumou të kthente 1 BTC që i fundit kishte marrë në të vërtetë nga i mëparshmi. Gjykata e Shangait vendosi në mbështetje të ankuesit, si dhe shkelësi u detyrua të kthente Bitcoin, gjë që ai nuk arriti ta bënte këtë. Rasti më pas u kthye në gjykatë, si dhe një arbitrazh u respektua. U zbulua se shkelësi nuk kishte më pronë të Bitcoin, për rrjedhojë u arrit një kontratë dypalëshe që ankuesi me siguri do të kompenzohej me një normë skontimi nga vlera e Bitcoin në kohën e huadhënies. Ky gjykim identifikon qartë se Bitcoin ka vlerë, mungesë, si dhe disponueshmëri, si dhe për rrjedhojë plotëson kuptimin e pronës dixhitale si dhe kalon përmes lirive civile të pronës. 

Megjithatë, si rezultat i Kinës'& rsquo; Me sfondin e mbushur me kripto, si dhe kufizimin në të gjithë vendin për këtë posedim elektronik, gjykata nuk mundi të telefononte një numër detajesh për pagesën. Në rritje, vlera aktuale e BTC-së së huazuar mund të mos përcaktohet, pasi gjykata'& rsquo; Autoritetet hetuese si dhe ato të zbatimit u mbajtën prapa për shkak të kufizimeve që shqetësonin pyetjet e saj në lidhje me pronën dixhitale. 

Bitcoin dhe Kina

Në fakt, ka qenë një rrugë e vështirë për kripto-në në Kinë, ajo që u përdor si presioni kryesor i minierave dhe tregtimit të kriptove, aktualisht ka qenë aktualisht pa të gjitha procedurat e kriptove. Deri në vitin 2019, vendi ishte qendra e gati dy të tretave të aftësisë ndërkombëtare të minierave të bitcoin. Sidoqoftë, respektimi i viteve bëri që qeveria federale kineze të kundërshtonte ashpër minatorët e BTC në të gjithë vendin. Procedurat minerare po mbylleshin së bashku. Një gozhdë e fundit në arkivol ishte kur Njerëzit'& rsquo; Banka e Kinës prezantoi një kufizim të plotë për të gjitha marrëveshjet e kriptove. Shtypja dërgoi sekuenca shkakësore në të gjithë botën në tregun e kriptove, me vlerën e BTC-së që u pengua paksa.

Lexo artikullin:  Ishujt Kawaii krijojnë Anime Metaverse të Parë në Botë

Disa shkëmbime kryesore të kriptove duhej të përfundonin procedurat e tyre në Kinë, si dhe të merrnin kompaninë e tyre jashtë shtetit. Huobi, e cila e përdori të qenit shkëmbimi më i madh i kriptove kineze, ishte ndër ata që vuanin nga ky çrrënjosje. Minatorët specifikë të Bitcoin, që mbajnë topin e bazës lëvizëse jashtë shtetit, ishin më të prekurit. Hapi, megjithatë, përfundimisht përfitoi edhe nga një numër qytetesh komunitetet SHBA që i ftoi minatorët krahëhapur.

Mohim përgjegjësie: Ky artikull i shkurtër është vetëm për qëllime informative. Nuk parashikohet apo planifikohet të përdoret si sugjerime ligjore, detyrime tatimore, investuese financiare, ekonomike apo të tjera.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju