Raporti i Përdorimit të Energjisë i Solanës zbulon efikasitetin

Raporti i Përdorimit të Energjisë i Solanës zbulon efikasitetin

Solana, një blockchain me performancë të lartë i krijuar për efikasitetin e energjisë, sapo publikoi Raportin e saj të Përdorimit të Energjisë, i cili tregon se si zgjedhjet e tij të paraqitjes për metodën e tij blockchain kanë zhvilluar në të vërtetë një efekt në sektorin e kriptove.

Sipas raportit, fotografia kryesore për atë se si Solana'& rsquo; Efikasiteti i tij në fakt ka zhvilluar një efekt të qëndrueshëm për sektorin e kriptove mund të krahasohet me sa më pak energji kërkon një marrëveshje e vetme në blockchain Solana. Raporti specifikon se një marrëveshje Solana kërkon 1,837 J, e cila për xhaule, një pajisje tipike globale për matjen e sasisë së energjisë së lëvizur ose të shpërndarë). Me 1,837 J për marrëveshje, një marrëveshje Solana ju siguron shumë më pak se 2 kërkime në Google, dhe gjithashtu në lidhje me 24 herë shumë më pak energji sesa faturimi i Apple iPhone më të fundit.

Hulumtim për Fondacionin Solana'& rsquo; Raporti më aktual i energjisë u drejtua nga Robert Murphy, një ekspert i energjisë dhe gjithashtu mjedisit. Murphy ndihmoi në ngritjen e studimit kërkimor'& rsquo; s specifikimet e bazuara në informacionin ekzistues të përdorimit, duke vlerësuar efektin ekologjik të marrëveshjeve të bëra në Solana'& rsquo; s pajisje shtetërore ndërkombëtare.

Krahasuar me blockchain të tjerë të ndryshëm si Ethereum dhe gjithashtu Bitcoin, Solana'& rsquo; Përdorimi i energjisë i gjen si një përputhje e pjesshme e 2 blockchains kryesore. Solana'& rsquo; proporcioni i (* )përdorimit të energjisë shkon në 1: 3.8 milionë, ndërkohë që'& rsquo; proporcioni s ndajBitcoin'shkon në 1: 377,147.(* )& rsquo; Vlerësimi i gjallë ekzistonte në raport, dhe gjithashtu struktura deklaron se kjo mund të rishkallëzohet dhe gjithashtu të rillogaritet ndërsa rrjeti i saj zgjerohet në kohë. Informacioni i rrjetit Ethereum vlerëson shpenzimet e plota të marrëveshjeve bazuar në një standard të përvitshëm për

Rrjeti Solana, i cili mban deri në 1,196 nyje vleftësuese, përafrohet me 3,186,000 kWh në vit, që është përdorimi i barabartë nga 986 shtëpi në USAktuale"& ldquo;Solana një dëshmi e rrjetit të rrezikut, siguria e rrjetit nuk bazohet në përdorimin e energjisë.

, nuk ka kërkesë për miniera me energji intensive, duke sugjeruar që rrjeti është shumë ekologjikisht efektiv. Falë një sërë avancimesh jetike teknologjike, si dëshmitë e sfondit dhe gjithashtu trajtimi paralel, detyrat në On Solana marrin shumë më pak energji sesa mund të supozoni.” & rdquo;Dhe thekson në raport.Solana tek Solana, ata janë të përkushtuar për uljen shtesë të

Sipas komunitetit ekologjik'& rsquo; Efekti ekologjik, pavarësisht se ka numrat aktualisht efektivë të bazuar në raport. Struktura e Fondacionit Solana thekson se sigurisht që do të prezantojë një program brenda vitit që sigurisht do ta ndihmonte Solanën'& rsquo; Rrjeti i vleftësuesve realizon jopartishmërinë e karbonit dhe gjithashtu kundërshton komunitetin e tij ekologjik'& rsquo; Ndikimi i karbonit s. Postës së Solana ofrohet vetëm funksione informative.

Lexo artikullin:  Pasiguria BTC/USD Rreth 46931: Analiza Teknike e Sally Ho 18 dhjetor 2021 BTC

Mohimi i përgjegjësisë nuk ofrohet ose synohet të përdoret si i ligjshëm, detyrim tatimor, investim financiar, monetar ose udhëzime të tjera të ndryshme.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju