Shkëndija duket të riimagjinojë lëshimet e tokeneve dhe rëniet e NFT

Shkëndija duket të riimagjinojë lëshimet e tokeneve dhe rëniet e NFT Shpërndaje në Facebook Share në Twitter

Spark është një shërbim krejt i ri, i dallueshëm dhe me imagjinatë për çështjet që hasen gjatë listimit të bardhë dhe prodhimit të rastësishëm, ndërkohë që trajton gjithashtu shqetësimet që shfaqen gjatë NFT-ve para-lançimit dhe ndarjeve simbolike. Sistemi dëshiron të riimagjinojë angazhimin e detyrave në zinxhir.

Lëshoni njoftimin 

Grupi Spark në fakt kishte prezantuar fillimin e detyrës në marrëveshjen e tyre në Twitter më 16 dhjetor 2021, duke e shpjeguar detyrën si një përpjekje për të nxitur investime financiare në detyrat e lojërave kompjuterike NFT me përdorimin e tregjeve të parashikimit. 

Grupi gjithashtu prezantoi një AMA me Crypto Eagles, duke prodhuar një cicërimë duke përmendur, 

"& ldquo;Nuk mund të fillojmë të diskutojmë saktësisht se sa të emocionuar jemi që sjellim industrinë e Spark dhe FPL-të tona në lagjen e kriptove!"& rdquo;

Vizioni pas Shkëndijës

Spark merret me çështjet e listimit të bardhë dhe të prerjes që hasen gjatë lëshimeve të tokeneve dhe NFT bie me prezantimin e një industrie krejt të re. Industria është shumë e lehtë për t'u përdorur dhe kombinon pa mundim stilistë dhe lagje.

Shërbimet NFT të asimilimit të Metaverse dhe lojërave kompjuterike me siguri do të bëjnë të mundur që Spark të përdorë lagjen e kriptove një atmosferë të gjallë dhe interesante. Sigurisht që do të ndihmojë gjithashtu sistemin të nxisë lehtësinë e aksesit dhe barazinë për të gjithë sektorin e kriptove. Siç u diskutua më parë, NFT-të e para-lançimit dhe ndarjet simbolike merren me një mori shqetësimesh. Spark trajton çështjet e hapjes, lehtësisë së aksesit, performancës dhe përfshirjes, duke ndihmuar në përmirësimin e angazhimit të detyrave në zinxhir.

Nis një qasje e re ndaj parashikimit të drejtë

Spark merr një metodë krejt të re për ta ndihmuar në promovimin e Fair Prediction Launchs që ndihmojnë në shpërndarjen e simboleve dhe NFT-ve në mënyrë të paanshme dhe tërheqëse. Ndryshe nga sisteme të tjera të listës së bardhë që funksionojnë në bazë të shërbimit të parë vjen i pari ose në bazë të rastësishme, Spark synon të kthejë kontrollin e tokenit dhe qarkullimit NFT në lagje në mënyrë të madhe. Përdoruesit e sistemit sigurisht që do të marrin token ose ndarje NFT bazuar në aftësinë e tyre për të parashikuar raste, rezultate ose faktorë informacioni.

Lexo artikullin:  Stellar dhe MoneyGram njoftojnë nisjen e pilotit të parave të gatshme për të holla

Më shumë se një tastierë nisjeje

Spark është gjithashtu një sportel i vetëm për përfitimin e përfitimeve nga shtrimi, përfitimet e parashikuara dhe marrjen e përvetësimeve. Sistemi gjithashtu ndihmon individët të gjejnë lagje të ndryshme të njerëzve të ngjashëm ose rreth shkallës së tyre të interesit.

Integrimi Metaverse

Shkëndija'& rsquo; Asimilimi i metaverses sigurisht që do të bëjë të mundur që sistemi të përdorë ngjarjet dhe repartet e parashikimit një herë në javë dhe në baza të rregullta mujore. Kjo metodë sigurisht që do të bëjë të mundur që sistemi të integrojë një element shumë më të përballueshëm për parashikimin e rasteve, gjë që sigurisht do të krijojë gjithashtu themelin e sistemit. Sistemi'& rsquo; Procedura e qarkullimit sigurisht që do të ndihmojë gjithashtu në kombinimin e stilistëve dhe lagjeve duke përdorur raste interaktive të parashikimit.

Mohim përgjegjësie: Ky artikull i shkurtër është vetëm për qëllime informative. Nuk përdoret apo synohet të përdoret si i ligjshëm, detyrim tatimor, investim financiar, monetar apo sugjerime të tjera të ndryshme.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju