Stripe konsideron ri-futjen e pagesave kripto

Stripe konsideron ri-futjen e pagesave kripto

Firma e Teknologjisë Financiare Stripe po mendon të rifusë integrimin e blockchain dhe pagesat në kriptomonedhë, gati tre vjet pas mbylljes së zgjedhjes së kostos së Bitcoin. 

Shirit hoqi ndihmën e tyre e kriptomonedhës në 2018 pas 4 vitesh, në atë kohë duke përmendur ritmin e transaksionit, paqëndrueshmërinë e vlerës dhe "më pak raste përdorimi për të cilat pranimi ose pagesa me Bitcoin është e zgjuar"

Bashkëthemeluesi i Stripe, John Collison, përmendi që Stripe pa dyshim rihap zgjedhjet e tyre të kostos së kriptove, duke zbuluar se fuqia e re punëtore e kriptove të korporatës përbëhet nga Matt Huang, bashkëthemelues i agjencisë së kapitalit të ndërmarrjeve të fokusuara në kripto, Paradigm.

Collison i famshëm në një intervistë në një panel të moderuar nga CNBC në konkursin Fintech Abu Dhabi:

“Ka pasur një sërë zhvillimesh kohët e fundit me një sy të fiksuar në krijimin e kriptomonedhave më të larta dhe, veçanërisht, me vlerë të shkallëzuar dhe të pranueshme si një metodologji kostoje. Ne jo, por, megjithatë unë mendoj se nuk është e pabesueshme që ne të mundemi.”

Agjencia e pagesave dixhitale nuk duhet të jetë ajo që rishqyrton adoptimin e kriptove, dhe me vendet e krahasueshme me El Salvadorin që miratojnë Bitcoin si tender të autorizuar, dukshëm rritja e adoptimit të kompanive të kostos dixhitale është në rritje.

Microsoft, Visa dhe Paypal, kanë prezantuar zgjedhje të ndryshme të kriptomonedhave në platformat e tyre përkatëse, me grupe dhe pozicione të reja që po krijohen brenda firmave për të zhvilluar veçanërisht botën e blockchain. 

Ndërsa Stripe nuk e ka konfirmuar se kur, ose nëse, ata do të ri-lansonin zgjedhjet e tyre të kriptove, fuqia punëtore krejt e re e përkushtuar ndaj eksplorimit të kriptove dhe Web3, është një shenjë e përkushtimit të tyre për të rieksploruar këtë mjedis. 

Mohim përgjegjësie: Ky artikull është dhënë vetëm për funksione informative. Ai nuk duhet të ofrohet ose të përdoret si rekomandim i autorizuar, tatimor, financues, monetar ose i ndryshëm.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju