Tether ka ngrirë 160 milionë dollarë USDT në listën e zezë në Ethereum

Tether ka ngrirë 160 milionë dollarë USDT në listën e zezë në Ethereum Shpërndaje në Facebook Share në Twitter

Tether Limited, kompania që lëshon monedhën e qëndrueshme USDT, ka zbuluar zgjedhjen e saj aktuale për të grumbulluar rreth 160 milionë dollarë të stablecoin që shkuan në zinxhirin e bllokut Ethereum nga 3 adresa.

Kjo nuk është situata e parë që Tether ka ndodhur për të bllokuar adresat që mbajnë monedhën e saj të qëndrueshme. Sipas informacioneve nga udhëtari Bloxy obstruct, Tether ka bërë zgjedhje të krahasueshme në të kaluarën, me 563 adresa në blockchain Ethereum të listuara sot në listën e zezë. Tether e ka bërë këtë sepse në vitin 2017, ndërsa vetëm në vitin 2014, 312 adresa ishin në listën e zezë.

“Nëpërmjet të ftohtit të adresave, Tether ka pasur aftësinë për të ndihmuar në rikuperimin e fondeve të marra nga cyberpunks ose janë të rrezikuara,” specifikoi një agjent i Tether.

Zgjedhja, sipas Tether, u shkaktua nga një "kërkesë nga policia" dhe gjithashtu u bë në përputhje me autoritetin qeveritar. Sipas Tether, kompania e tyre thjesht u përgjigjet kërkesave të tilla pasi të ketë aftësinë për të vërtetuar se fondet janë të rikuperueshme nga fundi i tyre.

“Sot, Tether ka ngrirë 3 adresa në blockchain Ethereum duke përfshirë 160 milionë dollarë USDT me kërkesë të policisë. Për momentin ne nuk jemi në gjendje të zbulojmë asnjë lloj informacioni më shumë” & rdquo; deklaroi agjenti (* ). Tether 3 adresa të listuara në listën e zezë nga

Të gjitha aktualisht janë bërë joefikase, dhe gjithashtu sigurisht që do t'i nënshtrohen më shumë ekzaminimeve nga autoritetet që kërkuan që Tether t'i çaktivizojë këto. Megjithatë, kjo listë e fundit e zezë nga kompania është më e madhja e bërë si reagim ndaj një shkeljeje ose një ekzaminimi. Deri në muajin e kaluar, Thjesht ngriu gjithashtu këtë adresë e cila mbante rreth 1 milion dollarë në Tether. Adresat e listës së zezë të USDT aktualisht nuk tregojnë asnjë lloj personi ose ekipi të njohur, dhe gjithashtu

The nuk ka zbuluar asnjë lloj informacioni të ndryshëm mbi këtë çështje. Tether:

Përralla e shënimit po krijohet aktualisht dhe gjithashtu CryptoDaily do ta përmirësojë këtë postim me informacione përkatëse kur ofrohet dhe gjithashtu ndërsa çështja zbërthehet. Kjo:

Lexo artikullin:  NFTS-janë-projektuar-të-Penetrate-the-Corporate-World

Postimi i mohimit është vetëm për qëllime informative. Ky nuk parashikohet apo synohet të përdoret si i ligjshëm, detyrim tatimor, investim financiar, monetar apo rekomandime të tjera të ndryshme. 

 

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.

John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju