Fuqia e ndikuesve – Marketingu i mediave sociale në kriptosferë

Fuqia e ndikuesve - Marketingu i mediave sociale në kriptosferë Shpërndaje në Facebook Share në Twitter

Është një ekzagjerim të thuhet se ndikuesit e faqeve të mediave sociale kanë fuqinë të bëjnë ose dëmtojnë një artikull ose emër marke.

Nga Kendall Jenner që reklamon Festivalin e pafat Fyre deri tek të famshmit në listën A si Eminem që shfaq imazhet e llogarisë Bored Ape NFT në Twitter, fuqia e të famshmëve në faqet e mediave sociale nuk mund të nënvlerësohet. 

Nëse një artikull është i madh apo i varfër, kur tregtohet nga një person i famshëm në internet, vlera e tij dhe tregu i synuar gjithashtu spekulativ zgjerohet shumë. 

Si e tillë, nuk është për t'u habitur që punët e shumta të kriptove përdorin shumë marketing i influencuesit të artikujve të tyre dhe gjithashtu të punës, me të kuptuarit se këta ndikues mund t'i shtyjnë artikujt e tyre të jenë pika kryesore e mëposhtme. 

A janë influencuesit perfekt për reklamat kripto?

Përparësitë e Reklamimit Influencer në Crypto

Ka shumë pro të marketing i influencuesit Me tregje të kufizuara të synuara dhe gjithashtu një raund të gjerë ndikimi, ndikuesit janë një nga mjetet më efektive për të marrë një artikull të prirur për individët më të mirë.

Sidoqoftë, kur përfshin kripto, ky aspekt është veçanërisht jetik. 

Kriptomonedha mund të jetë një parim sfidues për të mbuluar plotësisht kokën për ata që nuk janë të aftë në dhomë. 

In reklamimin dhe marketingun, kjo mund të rezultojë në një mori efektesh, nga tregtarët që ngatërrojnë informacionin tek ofrimi i informacionit jo të besueshëm për një detyrë, te posterat aktualë të globit dhe gjithashtu reklamat që janë të paaftë për të arritur në tregun e synuar.

Kjo është arsyeja pse kriptondikues s janë jetike.

Kur një ndikues kupton kripto-n, ata mund të njohin pse një detyrë e ardhshme është e mundur, si dhe faktorët jetikë të marketingut që synojnë veçanërisht klientët e kriptove. 

Me të kuptuarit dhe gjithashtu gramatikat e kriptos, këta ndikues janë, në sipërfaqe, mjetet më të mira për reklamimin dhe marketingun e synuar të kriptove. Këta janë individë që janë pjesë përbërëse e zonës, dhe për këtë arsye, mund të mbështetet.

Disavantazhet e reklamimit me ndikim në Crypto

Anët negative të reklamimit dhe marketingut me ndikim. Më e dukshme e tyre mund të jetë thjesht se këta njerëz janë ndikues. jetë të tëra janë regjistruar në faqet e mediave sociale të, dhe gjithashtu janë shqyrtuar vazhdimisht, me detraksionet e ndikuesve dhe gjithashtu dramatizimin si një nga themelet

Hyrja në diskutimin në internet me një ndikues, si rezultat, vë në rrezik emrat e markave nëse zbulohet se këta ndikues janë çdo lloj metode e keqe, veçanërisht me sfondin e kriptomonedhave me tërheqje tapetesh, pump dhe gjithashtu disponon, si dhe detyra të ndryshme të tjera të krahasueshme.

Lexo artikullin:  Alephium organizon një konkurs për të edukuar përdoruesit e rinj dhe për të shpërblyer komunitetin e tij në rritje

It  mund të jetë e vështirë për të gjetur një kripto influencues me një dokument krejtësisht të rregullt larg këtyre llojeve të sistemeve, dhe gjithashtu nëse emri juaj i markës lidhet me njërin prej tyre,

Për më tepër, rezultatet mund të shkatërrojnë. Nëse, kur një ndikues merr vazhdimisht oferta për emrat e markave, origjinaliteti i tyre mund të fillojë të vihet në dyshim. gjithçka që bën një influencues është të reklamojë punë për të cilat paguhet, sa mund të mbështeten rekomandimet e tyre?

E pushtetit në njerëz të përfshirë marketing ndikues- është i dyfishtë shpatë me kufi.

 Rikthen gjërat Bazat e BoostX

Me rreziqet themelore që lidhen me marketingun ndikues, disa punë në kripto kanë marrë në të vërtetë një vendim për të thyer grurin dhe gjithashtu mohojnë këtë lloj reklamimi dhe marketingu.

  BoostX merr një kurs shumë më standard për kripto reklamimin dhe marketingun

, përdorimi i reporterëve me përvojë dhe gjithashtu ndershmëri për të zhvilluar marketingun ndihmon punët në kriptovaluta. BoostX është një nisjen padthe, duke treguar se sistemi i tyre është një nga ato të përdorura për të rritur dukshmërinë e punëve të ardhshme të kriptove përgjatë ose deri në shitjet e tyre paraprake, dhe gjithashtu punën së bashku me

ngjiturGraphic_1.png

Ndërsa punët përdorin platformën e tyre të nisjes për të zhvilluar produkte po aq të dobishme reklamimi dhe marketingu. disa platformat e lëshimit të përzgjedhur për të përdorur ndikuesit dhe gjithashtu në të famshmit e internetit me të cilët ata shpesh bashkohen për të reklamuar punët e tyre në platformat e nisjes, BoostX në fakt ka marrë një vendim për të shmangur kjo, dhe gjithashtu përqendron më tepër iniciativat e saj të reklamimit dhe marketingut në prodhimin e shtypit të madh me grupin e tyre të gazetarisë.

Ekzistojnë një sërë avantazhesh për përdorimin e reklamave të krijuara dhe marketingut mbi videoklipin dhe gjithashtu reklamimin dhe marketingun e postimeve në blog me foto me influencues, megjithëse në më të dallueshmet janë të llojit.

Ndërveprimi me videot.Dhe janë një media e lehtë, pasi ato nuk kërkojnë të angazhohen për t'u përfshirë. ndërkohë që është e vërtetë që një reklamë videoklip në faqet e mediave sociale mund të ketë edhe më shumë pamje dhe gjithashtu të shihet nga më shumë individë , të efektivitetit

Nga kjo qasje është e hapur për pyetje. e shumë reklamave që shihni në faqet e mediave sociale çdo ditë, numri i

Dërgojini mesazhe a klikoni apo hulumtoni? Në këtë anë të ndryshme, është një media energjike, pasi duhet të përfshihet me anë të kontrollit për t'u marrë. mesazh. është një teknikë që mund të mos bëjë që Instagrami të ketë të njëjtat numra vizitorësh si një postim i financuar në blog, megjithatë ka shumë të ngjarë të tërheqë një pjesë më të madhe të vizitorëve në vetë detyrën.

Lexo artikullin:  Blockchain Gaming Studio Blue Monster Games blen Citadel Studios në lëvizje Web3 që do të rritet Metaverse 

kjo  është diçka BoostX e kupton dhe gjithashtu e përdor atë

Në përfundim

Ndikuesit reklamimi dhe marketingu i tyre.në të janë një pajisje efektive e marketingut të globit kriptomonedha, me aftësinë e tyre për t'u bashkuar me një treg të gjerë të synuar dhe gjithashtu për të zhvilluar materiale që është e këndshme, interesante dhe gjithashtu e thjeshtë për t'u ngrënë.

Sidoqoftë, njerëzimi me siguri do të jetë vazhdimisht një pengesë për këta njerëz, si për sjelljen e tyre ashtu edhe për idetë që ndikojnë fansat e tyre. në dhe gjithashtu emrat e tyre të markave të lidhura mund të rrëmbehen, ose të vuajnë nga rraskapitja e tregut të synuar, duke rezultuar

Si një sistem i shkëlqyer për emrat e markave, por jo plotësisht i mbyllur. kështu, nuk duhet menduar se marketingu ndikues është Dhe vetëm alternativë reklamimi dhe marketingu për punët e kriptove. se ndërkohë që ndikuesit janë të nevojshëm për marketingun bashkëkohor, po ashtu janë shumë lloje të ndryshme të mediave të tjera.

Gjej https://www.boostx.finance/

Shfajësoni shumë më tepër në lidhje me BoostX në: Kjo: Është një njoftim i financuar për lajme, dhe gjithashtu është vetëm për funksione arsimore. nuk pasqyron pamjet

, as nuk planifikohet të përdoret si i ligjshëm, detyrim tatimor, investim financiar apo rekomandim ekonomik

 (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju