Rritja e opsioneve të shkallëzimit të shtresës 2 dhe opsioneve ndër-zinxhir në blockchain

Rritja e zgjidhjeve të shkallëzimit të shtresës 2 dhe zgjidhjeve ndër-zinxhir në blockchain

Satoshi, Bitcoin '& rsquo; Zhvilluesi s, vendosi strukturën e pasurive dixhitale të decentralizuara dhe peer-to-peer, duke gjeneruar një mjedis krejt të ri parash. Bitcoin rregulloi çështjet natyrore në financimin standard të sistemit financiar botëror dhe ndërkombëtar duke paraqitur një model pa censurë, të mbrojtur dhe të veçantë, pa kufij dhe pa besim-duke ofruar banka individuale për bankat pa bankë dhe nënbank. 

Gjashtë vjet më poshtë, Ethereum u ndërtua duke ndryshuar botën e blockchain përgjithmonë. Ethereum shkaktoi zhvillime, shkathtësi dhe zgjatueshmëri në zonën e bllokimit përmes Turing-total '& lsquo; blockchain i programueshëm '& rsquo; lejimi i dizenjuesve për të zhvilluar aplikacione të decentralizuara në majë të saj. 

Inovacionet në fakt janë rritur në terren, duke ftuar më shumë individë, dApps dhe zhvillime që konsistojnë në financime të decentralizuara (DeFi), shenja të pazgjidhshme (NFT), oferta paraprake të shenjave, ferma prodhimi dhe zhvillime të tjera të pakufizuara. Sidoqoftë, ndërsa adoptimi i Bitcoin dhe Ethereum u rrit në qiell, kufizimet dhe frakturat filluan të shfaqen në risi - shkallëzueshmëri dhe '& lsquo; kosto të larta të marrëveshjes "& rsquo; duke kryesuar listën. 

Opsionet e shtresës -2 dhe opsionet ndër-zinxhir u ndërtuan për të minimizuar bllokimin në blockchains dhe për të lejuar marrëveshje më të shpejta, më të përballueshme dhe ndër-blockchain. Shembujt më të hershëm të opsioneve të Shtresës 2 përbëhen nga Bitcoin '& rsquo; s Rrufeja Rrjeti dheEthereum & rsquo; sPlasma, një shërbim shkallëzimi jashtë zinxhirit. (*) dhe mundësi shumë më të mira të shkallëzimit që përbëhen nga

Më i ri, Celer , dhe blockchains më të shpejtë të përbërë nga Optimizëm, Polkadot dhe Solana janë ndërtuar në të vërtetë duke ofruar më shumë energji dhe vlerë për individët blockchain. Kardano 

Një rast për opsionet e shkallëzimit L2?

2 opsione janë thjesht mundësi shkallëzimi të ndërtuara në krye të bllokimit themelor (referuar si zinxhiri L1) për të minimizuar bllokimin, kostot e marrëveshjes, shpenzimet e gazit dhe rritjen e xhiros.

Opsione të krahasueshme të shtresave me zinxhirët anësorë, zinxhirët L2 fitojnë sigurinë e tyre të marrëveshjes nga blockchain themelor ndryshe nga ai i mëparshmi që ka procedurën e tij të sigurisë dhe njohjes së marrëveshjes. Duke ofruar fillimin, zinxhirët L2 përdorën mundësi të plota për bllokimin e zinxhirëve pa rrezikuar sigurinë.

Në të gjithë bllokadat u përmirësuan dhe kostot e larta të gazit (marrëveshje) u ulën në minimum. Shkallëzueshmëria, këto opsione ende nuk kishin domethënie ndërveprimi, secili blockchain ofroi opsionet e tij në izolim dhe 2 zinxhirë L2 nuk mund të dërgojnë informacione, shenja ose informacione transaksionale në njëra -tjetrën. Sidoqoftë- opsionet e zinxhirit si

Urat e kryqëzuara, Celer dhe Polkadot në të vërtetë kanë rregulluar shqetësimet rreth aplikimit të zinxhirit L2 të përbërë nga fragmentimi i tregut dhe mungesa e përbërshmërisë në mjedis. Kozmos 

rritja e opsioneve të shkallëzimit ndër-zinxhir

Lexo artikullin:  Bybit, Shkëmbimi i 4-të më i madh në botë i Derivateve të Crypto, është duke filluar Spot Market

Një vlerësim për të rregulluar këto çështje, dizajnerët në të gjithë universin bllokojnë fillimin e zhvillimit të opsioneve ndërvepruese ndër-zinxhirë që lejojnë transferimin e shenjave në bllokime të ndryshme, rritjen e zhvillimit në zonë dhe filluan transformimin DeFi në 2018. 

Në, në mesin e kuptuar zakonisht për opsionet e saj me shumë zinxhirë, prezantoi saj

Celer Network cBridzhCeler duke bërë të mundur transferime të menjëhershme, me kosto të ulët dhe zinxhir në zinxhir me vlerë brenda dhe gjatë gjithë kohës '& rsquo; s zinxhirët shtresë-2, zinxhirin primar Ethereum dhe shtresën tjetër1 & rsquo; 2 dhe L2 & rsquo; s në të ardhmen. (*) platforma siguron një sistem multi-hop që lejon transferime në zinxhirë të ndryshëm L2 siç janë rrokullisjet Ethereum, palët anësore PoS të tilla si rrotullimet e bazuara në The dhe Optimizëm. Poligoni nga rregullimi i copëzimit të tregut dhe mungesa e kompozueshmërisë, opsionet ndër-zinxhir në të vërtetë kanë përmirësuar adoptimin ndërkombëtar të blockchains dhe DeFi pasi kostot ulen dhe marrëveshjet përpunohen më shpejt. Megjithatë, ai në të vërtetë ka përmirësuar avancimin e DApps.on platforma të tilla si

Përveç cila pret të shumta "& ldquo; poligot & rdquo ;, ndër-zinxhiri e bëri të mundur për DApps, të tilla si Për më tepër, e cila në të vërtetë ka shkuar larg si një nga shkëmbimet më të mëdha të decentralizuara në zonë. Polkadot Polkadex of

- opsionet e zinxhirit 

Përfitimet e diskutuara më sipër, opsionet ndër-zinxhir dhe shtresa 2 janë ndërtuar kryesisht për të rritur shkallëzueshmërinë e shtresës 1 dhe për të minimizuar shpenzimet e marrëveshjeve. Cross është thelbësore për të bërë të mundur përvetësimin masiv dhe për të përmirësuar zhvillimet e përgjithshme dhe përparimet në treg. 

Siç u diskutua më lart, zakonisht përdoren opsionet ndër-zinxhirore-shkëmbime të decentralizuara siç është Kjo duke udhëhequr kurbën e adoptimit.

Si miratim i shtresës 2 dhe opsioneve ndër-zinxhir, Polkadex në fakt ka prodhuar në mënyrë efektive një platformë krejtësisht të decentralizuar për shkëmbimin e argumenteve në një mjedis të pabesueshëm nga kolegët në kolegë, ndërsa për më tepër bën të mundur për likuiditet të lartë, shpejtësi të shpejtë të marrëveshjes dhe funksione të avancuara tregtare të tilla si tregtimi me frekuencë të lartë dhe tregtimi i botëve. Nëpër të vërtetë ka lejuar që biznesi të marrë pozitivisht shkëmbime qendrore si Polkadex,

Kjo, dhe FTX duke ofruar xhiros së lartë dhe alternativa të shpejta tregtare në platformë. Robinhood Binance 

dhe marrëveshjet e shpejta janë vetëm një pjesë e shërbimit.

Lexo artikullin:  Valët BTC / USD Drejt 40000: Analiza Teknike e Sally Ho 27 Korrik 2021 BTC

veprimet që blockchains kanë marrë në të vërtetë, asnjë biznes i madh nuk do të zgjidhte këtë risi për të përpunuar pagesat e tyre.

Shpejtësia e daljes së shkallëzimit dhe shpejtësia e marrëveshjes mund të përfundojnë pozitivisht me biznesin ndërkombëtar të kartave të tilla si Pavarësisht dhe MasterCard, mungesa e ndërveprimit në të gjithë pozicionet e tregut është një çështje e madhe. Ndërsa, nëse faqja në internet nuk do të ishte e ndërveprueshme dhe informacioni do të transferohej përmes API-ve, ajo nuk do të ishte rritur në të vërtetë në atë që është sot. Vizat kërkojnë të përfshijnë sisteme ndër-zinxhirësh për të garantuar që tregu është ndërkombëtar dhe miqësor për përdoruesit për të gjithë përdoruesit, në mënyrë që të rrisë tërheqjen dhe energjinë tek përdoruesit.

Po kështu kërkohet që të jesh në gjendje të lëvizësh me vlerë dhe informacion në të gjithë platformat e ndryshme dhe të garantosh që këto lidhje funksionojnë në mënyrë të përsosur në çdo treg. 

Blockchains Blockchains minuta, shkëmbimet e centralizuara qëndrojnë në kanalin më të popullarizuar për të lidhur shumë shenja dhe monedha të kriptuara.

, shkëmbimet qendrore kanë nevojë për ju që të hiqni dorë nga sekreti juaj personal për ta, i cili paraqet shqetësime të konsiderueshme të sigurisë të ofruara pasuritë tuaja ruhen në një portofol të nxehtë. 

përfundim

Për të zvogëluar këto shqetësime, zhvillimi i opsioneve të decentralizuara ndër-zinxhir dhe shkëmbimet e decentralizuara do të jenë thelbësore për të rritur adoptimin ndërkombëtar të inovacionit blockchain. Sidoqoftë 

për:

postës i ofrohen vetëm funksione arsimore.

Përgjegjësia nuk përdoret ose synohet të përdoret si sugjerime ligjore, tatimore, financiare, monetare ose sugjerime të tjera. Kjo

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju