Protokolli Unifi fillimisht detyra e DeFi për të përfshirë nyjen e bllokimit të zinxhirit bllokues në komunitetin e saj

Protokolli Unifi projekti i parë DeFi për të integruar nyjen e bllokimit të bllokimit në ekosistemin e tij

Njohja e Blockchain do të jetë një treg i madh, si dhe parashikohet të përfundojë të jetë më i madh pasi Ethereum si dhe punë të ndryshme të tjera marrin sistemin e marrëveshjes së provës së aksioneve. Me blerjen e tij të Sesameseed, Unifi vjen të jetë sistemi i parë DeFi që bën më shumë njohjen e blockchain, si dhe fillimisht do të ekzekutojë 6 nyje me një rrezik të konsoliduar prej 13.1 milion dollarë. 

Unifi (UNFI) po rrit mundësinë e DeFi duke ardhur që të jetë sistemi i parë DeFi që përfshin çmimet e nyjeve blockchain në komunitetin e saj. Blerja e saj aktuale e Sesameseed e lejon atë të drejtojë aktualisht nyjet bllokuese që drejtoheshin më parë nga lagjja e vendosjes me shumë zinxhirë. 

6 nyjet e bllokimit operojnë sistemet e IoTeX, Icon, Ontology, Harmony, Tron, si dhe Valët Ata kanë një rrezik të konsoliduar prej rreth 13.1 milion dollarë, duke ndjekur më shumë se 250,000 adresa blockchain. 

Nyjet Sesameseed aktualisht krijojnë rreth $ 3000 çdo ditë, e cila sigurisht aktualisht do të ushqehet drejtpërdrejt në komunitetin e Protokollit Unifi. Një pjesë e lartë e kësaj sigurisht që do të jetë TVL (vlera totale e mbyllur). Nyjet bllokuese Unifi sigurisht që do të kenë aftësinë për të përdorur shkronjën e çmimeve UP e cila lidh shkallën e interesit të palëve të interesuara me furnizuesit e likuiditetit, si dhe të gjitha punët e tjera të ndryshme përmirësuan procedurën. 

Blerja e Sesameseed sigurisht që do t'i mundësojë Unifi të marrë kapakun e tregut prej 8.5 milion dollarë të shenjës së tij SEED. 275,000 pronarët e SEED, bazuar në 4 blockchains, sigurisht që aktualisht do të kenë aftësinë për të pohuar simbolet e UNFI, e cila është shenjë administrimi për të gjithë Protokollin Unifi me shumë zinxhirë. 

Fara e susamit '& rsquo; Fondi i projektuesve SEEDGerminator, me një vlerë prej rreth 1 milion dollarë, sigurisht që aktualisht do të ndryshojë duart, si dhe do të shkojë në drejtim të shpejtimit të rritjes në Protokollin Unifi. 

Më në fund, shumica e grupit Sesameseed sigurisht do të regjistrohen me presione me grupin Unifi, si dhe sigurisht do të japin përvojë në drejtimin e nyjeve blockchain, trajtimin e një lagjeje me shumë zinxhirë, rritjen e zgjuar të marrëveshjes, bllokimin si dhe asimilimin e rrjeteve sociale, prodhimi i çantave me shumë zinxhirë, ndërrimet e shenjave ndër-zinxhir, shpejtësia e detyrës, si dhe jep zbatim, si dhe menaxhim. 

E ardhmja për DeFi  

Historia na informon se gjatë gjithë kohës së rivalitetit, si dhe rënies në industrinë e teknologjisë, bashkimet si dhe blerjet ngrihen me të vërtetë, të shkaktuara nga kërkesa që vendet e punës të zgjerohen më të fuqishme duke përdorur harmonitë e zhvilluara nga këto bashkime. 

Unifi '& rsquo; Zhvendosja e duhur në vendosjen e nyjeve blockchain sigurisht që krijon një kriter për globin DeFi, i cili ka shumë të ngjarë të kopjohet nga punë të ndryshme ndërsa kërkojnë të qëndrojnë të përballueshëm. Mund të vizualizohet se detyra e mëposhtme DeFi për të bërë pikërisht të njëjtën pikë sigurisht që nuk do të vonojë shumë për të arritur këtu. 

DeFi aktualisht ka një përmirësim të konsiderueshëm mbi sistemet konvencionale të financimit, megjithatë shkalla e zhvillimit në treg do të rezultojë në qime akoma shtesë të të ardhurave të mundshme për individët. Zgjidhjet e ardhshme krejt të reja që vijnë nën ombrellën DeFi sigurisht që do të jenë interesante për t'u parë. 

Përgjegjësia: Ky artikull i shkurtër ofrohet vetëm me funksione informuese. Nuk sigurohet ose synohet të përdoret si ligjërim, detyrim tatimor, investim financiar, ekonomik ose sugjerime të ndryshme. 

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju