Pse zhbllokimi i shkallës gri është jomaterial

Pse zhbllokimi i Greyscale nuk është ndonjë çështje e madhe

Pronari më i madh institucional i Bitcoin, Greyscale Bitcoin Fund (GBTC) aktualisht po hap sasi të veçanta të Bitcoin, dhe gjithashtu sigurisht që do të mbetet për ta bërë këtë gjatë javëve të ardhshme. Disa ekspertë në të vërtetë kanë pohuar se me kusht që dilema aktuale e bitcoin, duke lundruar thjesht mbi shkallën jetike të ndihmës 30,000, këto hapje mund të shtojnë kolapsin e kriptovalutës përmes kësaj ndihme dhe gjithashtu drejt në një treg të ri bearish. 

Datadash është një ndikues në YouTube me çështjet më të mëdha të anëtarësimit të cilitdo prej kolegëve të tij. Të tijat  video clip sot vendosni mbi sytë e tij se GBTC i tanishëm dhe gjithashtu i përsëritur Greyscale nuk janë në të vërtetë të ndonjë lloji çështje specifike për normën e Bitcoin. 

Greyscale është artikulli më i madh i tregtimit të këmbimit për pronat e kriptos për llogaritë e firmave të brokerimit të kriptomonedhave. Fondi i tij GBTC është një shënim i tregtuar në shkëmbim me mbështetjen e BTC çdo aksion. Kjo i lejon kapitalistët të marrin ekspozim të drejtpërdrejtë ndaj BTC përmes llogarisë së tyre të firmës së brokerimit.  

Greyscale është e përkushtuar për të marrë BTC në mënyrë që të mbështesë këto aksione, megjithatë ajo rregullisht mundëson zhbllokimin e BTC në mënyrë që të minimizojë shumëllojshmërinë e aksioneve të ofruara.  

Dje pa zhbllokimin e një pjese të madhe të aksioneve në llojin e 16,000 BTC. Kjo bëhet pjesë e zhbllokimit total prej 40,000 BTC që do të ekzekutohet gjatë respektimit të javëve. 

Investitorët me siguri nuk do të shqetësoheshin për këto hapje. Duke pasur parasysh gjendjen e rrezikshme të tregut, ditën tjetër '& rsquo; zhbllokimi u prit me një ujdi shqetësimi, paparashikueshmërie dhe gjithashtu pyetje (FUD).  

Sidoqoftë, sipas metrikave në Glassnode, zotërimet e bitcoin të Greyscale po ulen jashtëzakonisht gradualisht gradualisht, në krahasim me deponitë e mëdha që mund të parashikohen.  

Burimi: Nyja qelqi 

Nuk ka asnjë shpërblim për tregtimin e këtyre aksioneve në tregun konkurrues që konsiderohet se kjo sigurisht do të disponojë normën e bitcoin. E vetmja gjë që po ndodh është se ka zhbllokim të pjesshëm të bitcoin që kopulon përsëri në vitin 2020. Dhe këto hapje kurrë nuk kanë pasur kurrë ndonjë lloj rezultati të konsiderueshëm në normën. 

Lexo artikullin:  FTX njofton fillimin e fondit të sipërmarrjes prej 2 miliardë dollarësh

Diagrami i shkurtuar iBybt com zbulon këto sasi të zhbllokuara, megjithatë mund të kihet parasysh se ato kishin pak ose aspak rezultat mbi normën, duke u kthyer në dhjetor të vitit 2020. 

 

Burimi: Bybt com 

Kostot e GBTC janë jashtëzakonisht të pafavorshme, dhe gjithashtu kapitalistët në fakt kanë marrë GBTC me një çmim të reduktuar prej 20 deri në 25%. Prandaj, mund të fotografohet se Greyscale nuk ka të ngjarë të shesë GBTC pa dashur për të kompensuar kostot. 

Në vend të kësaj, Greyscale në të vërtetë ka zgjedhur që të shesë gradualisht aksionet e GBTC ndërsa pret që të merret. Kjo nevojë mund të thuhet se po plotësohet, pasi ngjashmëria e fondeve të mëdha fillojnë zhvillimin e mjediseve. Kjo mund të shihet në grafikun Greyscale Premium, ku kostot e pafavorshme kërkojnë të kenë fund të fundit pasi blerja e re është në dispozicion në. 

 

Burimi: Nyja qelqi 

Bitcoin shkon në një buzë të thyer, dhe gjithashtu shumë ekspertë po parashikojnë vjeshtën e madhe. Sidoqoftë, kontradiktorët si Datadash, dhe gjithashtu Cathie Wood i ARK-së, mbeten të kenë besim se kjo është historike e ulët, gjë që tregu me siguri do të rrëmbejë nga poshtë në. Historia me siguri do të jetë gjykata e tyre. 

Përgjegjësia: Ky post është ndjekur vetëm për qëllime informuese. Nuk sigurohet ose synohet të përdoret si ligjërim, detyrim tatimor, investim financiar, monetar ose sugjerime të ndryshme të tjera. 

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju