Maksimer fortjenesten din med AI-drevet Crypto Pump Signals for Binance

Hei til alle tradere og kryptovaluta-investorer! Hvis du vil tjene penger på å handle kryptovalutaer, vil jeg fortelle deg om en metode som kan gi deg profitt. Metoden er basert på å bruke "kryptovalutasignaler om kommende pumper". Med enkle ord er det informasjon om mynter som snart vil øke i verdi. Du kjøper en slik mynt, venter på dens vekst og selger den til en høyere pris og tjener penger. Alt dette skjer raskt og gir overskudd hver dag. I denne artikkelen vil jeg fortelle deg hvordan du får gratissignaler om kommende pumper på Binance-børsen og hvordan du tjener penger på dem.

Vi presenterer for deg et unikt prosjekt som vil hjelpe deg å oppnå økonomisk suksess – telegramkanal 🚀Crypto Pump Signals for Binance! Hva gjør prosjektet vårt så spesielt?

Vi brukte avanserte kunstig intelligens-teknikker og analytiske verktøy for å forutsi fremtidige prisendringer på kryptovalutaer. Algoritmen vår tar hensyn til både tekniske og sosiale faktorer for å gi deg de mest nøyaktige signalene om kommende myntpumper på Binance-børsen.

Crypto Pump Signals for Binance ekte handelsprosjekt

Vi har grundig testet signalene våre ved å bruke historiske data og virkelige hendelser i kryptovalutamarkedet. Resultatene taler for seg selv – signalene våre viser høy nøyaktighet når det gjelder å forutsi pumper på Binance-børsen.

Ved å bli med i 👑VIP-telegramkanal vil du motta jevnlige signaler om kommende pumper på forhånd. Det er praktisk og rimelig for deg, og du vil kunne registrere enorme fortjenester daglig innen 100 %.

Men det er ikke alt! Vi er stolte over at teamet vårt gir kontinuerlig støtte til våre abonnenter og jevnlig oppdaterer algoritmene våre for å reflektere endringer i kryptovalutamarkedet. Vi er alltid her for å hjelpe deg med å nå dine økonomiske mål.

Det beste av alt er at vi har forskjellige abonnementsplaner slik at du kan velge det alternativet som passer deg best. Vi tilbyr et fleksibelt prissystem, som tar hensyn til de unike behovene og budsjettet til hver forhandler.

Crypto Pump Signals-telegramkanalen er ikke bare et verktøy for handelsmenn, det er et kraftig verktøy som vil hjelpe deg å ta mer informerte beslutninger og oppnå større fortjeneste. Bli med i vår VIP-kanal og begynn å motta signaler av høy kvalitet i dag. Sammen kan vi oppnå gode resultater!

Ikke gå glipp av sjansen for økonomisk uavhengighet. Bli med Crypto Pump Signals og oppnå suksess i en verden av investering i kryptovaluta!

All informasjon om pumper på Binance-børsen er tilgjengelig på Telegram-kanalen "Crypto pump signals for Binance"helt gratis. Bare abonner på den og studer denne offentlige kanalen. Du vil kunne motta rapporter om aktuelle pumper på Binance-børsen gratis. I den offentlige kanalen Crypto Pump Signals for Binance, finner du informasjon om pumper på Binance-børsen og en veiledning om hvordan du bruker dem.

Hvordan fungerer prosjektet og hvor kommer kryptovalutapumpesignaler fra?

Crypto Pump Signals for Binance er et innovativt prosjekt som bruker kunstig intelligens (AI) teknologier for å analysere og forutsi trender i kryptovalutamarkedet. Algoritmen, trent på et stort datavolum, spår prisendringer i kryptovalutaer og fungerer som en personlig analytiker for VIP-kanalabonnenter.

(AI) teknologier for å analysere og forutsi trender i kryptovalutamarkedet

Systemet fungerer gjennom følgende stadier:

 • 1. Informasjonsinnhenting: AI analyserer historiske prisdata, handelsvolum, nyheter og sosiale signaler for å skape en omfattende markedsoversikt og generere en database for trening.
 • 2. Dataforberedelse: Informasjonen renses og omdannes til nødvendig format. Dette stadiet er viktig for å sikre nøyaktighet i traderens prognoser.
 • 3. AI-modellopplæring: Maskinlæringsalgoritmer brukes.
 • 4. Testing av AI-modellen: Modellen testes på nye data for å evaluere dens evne til å forutsi priser.
 • 5. Optimalisering av AI-modellen: Hvis testresultatene er utilfredsstillende, modifiseres og optimaliseres modellen.
 • 6. Implementering av modellen: Etter vellykket testing og optimalisering, begynner modellen å fungere i sanntid, analysere nye data og forutsi kommende "pumper".
 • 7. Overvåking og oppdatering av modellen: Modellen overvåkes og oppdateres kontinuerlig basert på nye data og endringer i kryptovalutamarkedet.
  Crypto Pump Signals for Binance bruker kunstig intelligens og maskinlæring for å forutsi fremtidige "pumper" av kryptovaluta. Dette prosjektet kan være nyttig for både erfarne handelsmenn og nybegynnere.

Ved å bruke komplekse algoritmer for kunstig intelligens, analyserer AI-drevne Crypto Pump Signals data om priser, handelsvolum, nyheter og sosiale signaler. Dette gir mulighet for markedsoversikt og en treningsdatabase for AI.

For å bestemme sannsynligheten for en pumpe for hver mynt på børsen på kort sikt, bruker AI matematiske modeller. Regresjonsmetoder forutsier for eksempel priser, klassifiseringsalgoritmer bestemmer typen pumpe, og grupperingsmetoder grupperer lignende funksjoner til myntpumper. Matematiske AI-modeller som "tilfeldig skog", gradientforsterkning eller nevrale nettverk brukes til dette formålet.

To metoder brukes for å evaluere nøyaktigheten av signaler: Pearson-korrelasjon og ROC-kurve. Pearson-korrelasjon bestemmer forholdet mellom predikerte og faktiske priser, og ROC-kurven viser klassifiseringsmodellens effektivitet.

Pearson-korrelasjon og ROC-kurve for handelssignaler

For å bestemme den potensielle veksten i verdien av hver mynt under en pumpe, bruker kunstig intelligens (AI) statistiske metoder og algoritmer for tidsserieprognoser. Modeller som ARIMA, LSTM eller Prophet er vellykket brukt for dette formålet. De analyserer tidligere prissvingninger og lager på bakgrunn av disse dataene anslag om fremtidige prisendringer for hver mynt på børsen.

AI bruker risikostyring og exit-strategier for å bestemme øyeblikket for å selge en eiendel for å maksimere fortjenesten. Dette inkluderer å sette take-profit-nivåer basert på spådd volatilitet og potensiell prosentvis vekst av mynten.

Crypto Pump Signals for Binance er et innovativt prosjekt som bruker AI for å gi tradere informasjon om kommende kryptovalutapumper. Dette hjelper dem med å ta informerte handelsbeslutninger og øker sjansene deres for å lykkes.

Funksjonell av Telegram-kanalen "Crypto pump signals for Binance"

Telegram-kanalen "Crypto pump signals for Binance” presenterer skjermbilder med diagrammer over prisendringer for digitale mynter. Disse myntene ble valgt ut av VIP-kanalinvestorer som tjente penger på "pump trading signals". Skjermbildene viser ett eller flere påfølgende stadier av en pumpe. Pumper er kraftige økninger i prisen på mynter, vist som høye grønne lys.

Etter hvert diagram vil fortjenesten oppnådd av VIP-kanalabonnenter bli indikert, uttrykt som en prosentandel av den opprinnelige kostnaden. Navnet på valutaparet og tidsperioden som prisøkningen skjedde etter at signalet ble publisert i VIP-kanalen vil også bli indikert. Antall investorers oppnådde mål vil også bli nevnt.

Deretter vil et skjermbilde fra VIP-kanalen vises, som bekrefter nøyaktigheten til signalet. Du vil være i stand til å verifisere det enkelt. Skjermbildet vil indikere klokkeslett og dato for publisering av handelssignalet angående økningen i prisen på den valgte kryptovalutaen.

Tillat meg å foreslå at du navigerer til Binance-børsen for å finne ut starttidspunktet for pumpen og tidspunktet for signalpublisering. Det er viktig å merke seg at innsideinformasjon vanligvis avsløres på forhånd før tokenpumpen starter. Denne verdifulle informasjonen hjelper VIP-kanalabonnenter med å tjene suksess og er avgjørende for alle tradere i kryptovaluta-sfæren.

24 timers profittstatistikk fra telegrampumpekanalen - Maksimer fortjenesten din med AI-drevet Crypto Pump Signals for Binance 2

Videre publiserer vi hver 24. time statistikk over fortjenesten oppnådd fra handel med kryptovaluta ved å bruke våre signaler. VIP-kanalabonnenter mottar fortjeneste som varierer fra 100 % til 300 % av den opprinnelige inngangsprisen til handel. Vår VIP-kanal er spesielt laget for de som er interessert i å tjene og er villige til å betale enhver pris for å få tilgang.

Nå forstår du hvordan gratiskanalen i Telegram-messengeren fungerer, dedikert til kommende kryptovalutapumper, og VIP-kanalene til "Crypto pump signals for Binance” investorteam. I den offentlige kanalen publiserer investorteamet bevis på deres arbeid med kryptovalutapumpesignaler. Hovedarbeidet utføres i VIP-kanalen, hvor abonnenter tjener penger. De er utstyrt med oppdatert informasjon om myntene de handler og prisklassen for kjøp og salg for å maksimere fortjenesten.

Oppdatering lar deg tjene uten store investeringer. Administrasjonen av Telegram-kanalen gir gratis signaler om kommende kryptovalutapumper. Nå kan alle bruke disse signalene til å øke kapitalen og tjene penger. Hvert gratissignal gir fortjeneste under første trinn av pumpen. Perioden for å nå det første målet kan være fra én time til to dager. Du kan sjekke dette selv, følg rapportene i fellesskapet. Det kan virke uvirkelig ved første øyekast, men alle signaler fungerer virkelig og gir fortjeneste til tradere.

Bruk gratissignalene som følger:

 • 1. Bli varslet om et nytt signal i Telegram-kanalen "Crypto Pump Signals for Binance".
 • 2. Kjøp mynten innenfor spesifisert prisklasse.
 • 3. Legg inn en salgsordre for mynten til spesifisert pris.
 • 4. Vent til bestillingen utløses og få fortjenesten din.

Slik bruker du VIP-kanalen "Crypto pump signals for Binance"

La oss nå bli kjent med VIP-kanalen og dens funksjoner for handel på børsen.

For å bli med i vår premiumgruppe på Telegram, kjøp et VIP-abonnement og få en invitasjonslenke. I vår kanal vil du motta daglig innsikt om hvilke digitale mynter "Crypto pump signals for Binance” handelsteam jobber med. Dette vil hjelpe deg med vellykket handel med kryptovaluta.

Eksempel på kryptosignal om pump Poly-token

La oss se på et eksempel på et handelssignal fra 15. november. Du vil motta et varsel i Telegram-appen om den kommende veksten av den angitte kryptovalutaen på Binance-børsen.

La oss forstå betegnelsene som brukes i pumpesignalmeldingen: Navnet på Telegram-kanalen trenger ingen forklaring.

Deretter ser du en blå lenke med teksten #POLY/BTC (Binance). Denne lenken refererer til POLY/BTC-handelsparet på Binance-børsen. Dette paret vil bli brukt til handelsoperasjoner. Handelsteamets plan er å pumpe «POLY»-tokenet sammen med Bitcoin. For å gjøre det praktisk for deg, er lenken til dette handelsparet satt inn direkte i ordet Binance.

Kjøpssone: 1096-1125 er prisklassen der det anbefales å kjøpe den digitale mynten i dette signalet. Denne prisen garanterer fortjeneste etter å ha nådd det første pumpemålet.

Vær oppmerksom på den siste widgeten, som indikerer pumpemålene for myntprisen. Når disse målene er nådd, selg mynten. Hvis du vil ha rask fortjeneste, selg alle mynter når det første målet er oppnådd. Hvis du er villig til å vente på større fortjeneste, sett salgsordrer for de neste målene og vent. Ventetiden er vanligvis noen minutter til flere dager.

diagram med rapport om binance pump crypto 1 - Maksimer fortjenesten din med AI-drevet Crypto Pump Signals for Binance 3

På dette bildet kan du se resultatet av en vellykket pumpe på diagrammet. Eksemplet viser at de tre første pumpemålene ble nådd på mindre enn 1 time. VIP Telegram-kanalabonnenter fikk 18 % fortjeneste. Du kan også oppnå lignende resultater i kryptovalutahandel etter å ha kjøpt et premiumabonnement.

 1. Du mottar et signal i VIP-kanalen.
 2. Du kjøper en mynt til prisen som er angitt i handelssignalets prisklasse.
 3. Du legger inn salgsordrer basert på dataene i «Mål 1 – Mål 5»-radene.

Alt dette er enkelt å gjøre, og du forstår hvor enkelt det er å tjene penger ved å bli medlem av VIP-klubben. VIP-kanalen på Telegram er laget for de som raskt og ofte vil tjene høye fortjenester. Inntekten til VIP-abonnenter er mye høyere enn for vanlige handelsmenn. I tillegg til inntekt vil du få ny kunnskap og handelserfaring på Binance-børsen etter å ha sett presentasjonsvideoene.

Telegram-kanalen "Crypto pump signals for Binance” tilbyr kampanjer for aktive brukere. De lar deg få rabatt på VIP-abonnementer eller vinne dem gratis. Disse kampanjene er kun tilgjengelige for medlemmer av vår Telegram-kanal.

For å få en personlig rabatt kan du invitere venner til vår gratis Telegram-kanal. For hver venn som abonnerer får du 2 % rabatt på kostnaden for VIP-abonnementet. Bare send en liste over vennene dine til kanaladministratoren og motta rabatten din. Men husk at den totale rabatten ikke kan overstige 50 % av hele abonnementskostnaden.

Hver søndag spilles det ut et gratis VIP-abonnement i en hemmelig gruppe av tradere.

For å delta i trekningen av abonnementet trenger du:

 1. Inviter en venn til Telegram-kanalen "Crypto pump signals for Binance».
 2. Send vennens navn til administratoren for støttetjenesten.

Etter det vil kontoen din bli verifisert av systemet, og du vil automatisk delta i trekningen. Hver uke trekkes det tilfeldig ut 3 vinnere, som får en link til den hemmelige kanalen.

Den hemmelige kanalen publiserer innsideinformasjon om kommende "pumper" av digitale tokens mot dollar eller bitcoin.

Nå vet du hvorfor Telegram-kanaler Crypto pump signals for Binance, opprettet av et team av handelsmenn, er nødvendig. Du kan abonnere på dem. Du har allerede lært hvordan du bruker dem riktig for å tjene penger på "pumpesignaler". Du vet også hvordan du får rabatt på et VIP-abonnement og oppnå høy fortjeneste ved handel med kryptovaluta. Teamet av tradere har også en YouTube-kanal med opplæringsvideoer om å tjene penger på kommende kryptovalutapumper på Binance!

Strategi: Hvordan bruke kryptosignaler i VIP-kanalen?

Denne instruksjonen er for tradere som ønsker å bruke handelssignaler fra VIP-kanalen "Crypto pump signals for Binance". Følg disse trinnene for å unngå tap:

 • 1. Motta et varsel om et nytt signal og kjøp den angitte mynten til kjøpsprisen. Legg inn salgsordrer for mynten til Target 1... til Target 5-priser. Vent til salgsordrene utløses og tar fortjeneste.
 • 2. Bruk kun ferske signaler som er publisert i VIP-kanalen Crypto Pump Signals for Binance! Det anbefales å ikke bruke mer enn 3-5 % av kapitalen din på hver mynt!
 • 3. Ikke invester alle midlene dine i bare én eller noen få mynter. Det anbefales å investere i minst 3-4 nye mynter per dag for å øke fortjenesten og unngå å kaste bort tid som kan oppstå før man når mål. Denne prosessen kan ta fra 1 time til flere dager. Hver mynt kan oppleve vekst i forskjellige tidsperioder avhengig av gjeldende markedssituasjon!
 • 4. For å automatisere handel på Binance kan du bruke @cornix_trading_bot, som allerede er koblet til VIP-kanalen Crypto Pump Signals. For å sette opp den automatiserte traderen Cornix, klikk på "Følg signal"-knappen i VIP-kanalen og følg instruksjonene til assistentboten.

Effekten av abonnementsprisen for en VIP-kanal avhengig av type tariffplaner

AI-drevet Crypto Pump Signals for Binance tilbyr en rekke prisplaner for å passe handelsmenns varierende handelssignalbehov.

 • 1. Light-planen gir abonnenter tilgang til kryptovalutapumpesignaler generert av kunstig intelligens på Binance-børsen. Selv om disse signalene er pålitelige og nøyaktige, har de kanskje ikke samme nivå av nøyaktighet og hastighet for å oppnå pumpemålene spesifisert i signalet som planer på høyere nivå. Denne planen passer for handelsmenn som ønsker å utforske tjenesten til en overkommelig pris.
 • 2. Bronse-planen tilbyr mer avanserte algoritmer og maskinlæringsmodeller for å generere svært nøyaktige og tidsriktige signaler om kryptovalutapumper. Abonnenter på denne planen kan forvente raskere mottak av mynter med større potensial til å delta i pumpen i nær fremtid og en raskere periode for å nå de fem pumpemålene. Denne planen er ideell for tradere som ønsker å maksimere profittpotensialet sitt ved å motta signaler med høyere nøyaktighet og hastighet.
 • 3. Sølvplan er neste abonnementsnivå. Det gir abonnenter mer nøyaktige og raskere AI-genererte kryptovalutapumpesignaler. Med denne planen kan tradere forvente å oppnå alle fem pumpemålene raskere enn med Light- og Bronse-planene. Silver-planen er designet for tradere som ønsker å ligge i forkant av markedet og utnytte kortsiktige prisbevegelser med økt nøyaktighet og hastighet.
 • 4. Gullplanen tilbyr enda mer nøyaktige og raskere signaler om kryptovalutapumper skapt av kunstig intelligens. Traders som har registrert seg for denne planen kan forvente å oppnå alle fem pumpemålene enda raskere enn med planene for lys, bronse og sølv. Gullplanen er designet for tradere som søker maksimal nøyaktighet og hastighet når de handler med kryptovaluta. Fra og med Gull-abonnementsnivået har tradere muligheten til å bruke den automatiserte handelsboten Cornix. Dette bidrar til å maksimere fortjenesten og eliminere behovet for manuell handel (boten skanner selv hvert signal som mottas i telegramkanalen og bruker disse dataene til å gå inn og ut av en handel etter å ha nådd prisverdiene spesifisert i de fem "pumpe"-målene).
  Denne abonnementstypen anbefales for bruk av kryptovalutahandlere som ønsker å ligge i forkant av markedet og utnytte kortsiktige prisbevegelser med høyest nøyaktighet og hastighet sammenlignet med lavere nivåplaner.
 • 5. Platinum-planen er neste abonnementsnivå og gir enda mer nøyaktige og raskere signaler om kryptovalutapumper skapt av kunstig intelligens. Traders som velger denne planen kan forvente å motta informasjon om mynter som har potensial til å raskt oppnå alle fem pumpemålene raskere enn med planene for lys, bronse, sølv og gull. Denne typen abonnement har ingen utløpsdato, slik at abonnenter kan glemme behovet for å fornye abonnementet for alltid.
 • 6. Premium-planen er det høyeste alternativet i hierarkiet av abonnementstyper, derfor gir det abonnenter tilgang til en kanal der de mest lønnsomme og raskeste "pumpe"-signalene skapt av kunstig intelligens publiseres. Med denne abonnementsplanen vil kryptovalutahandlere motta VIP-signaler om den kommende pumpen av mynter som har størst sannsynlighet for å oppnå alle fem pumpemålene på kort sikt, sammenlignet med andre abonnementstyper på lavere nivå. Det sier seg selv at denne planen inkluderer muligheten til å bruke prioritert støtte fra en personlig leder.

For å oppsummere kan vi si at VIP-abonnenter mottar eksklusive signaler om kommende myntpumper hver dag i en privat Telegram-kanal. Dette betyr at du etter å ha kjøpt et abonnement vil ha tilgang til informasjon som bare noen få privilegerte handelsmenn har.

Men det er ikke alt! Antallet Pump-mål oppnådd i løpet av de neste 24 timene fra det øyeblikket signalet er publisert for hver mynt øker med hver tariffplan på toppnivå, noe som åpner for enda flere muligheter for deg til å tjene penger på handel med kryptovaluta. Dette betyr at med en dyrere plan kan du tjene mye raskere og mer med disse handelssignalene og være trygg på deres maksimale nøyaktighet.

For eksempel klarer handelsmenn som har et livstids VIP-abonnement "Platinum" å oppnå alle fem Pump-målene for hver mynt publisert i VIP-kanalen på kort sikt med en sannsynlighet på minst 90%, noe som gjør at de kan motta mye mer fortjeneste i prosent per måned sammenlignet med abonnement lavere nivå.

Og det mest interessante er at nøyaktigheten og hastigheten til signalet på kort sikt (innen 1 time til 48 timer fra det øyeblikket signalet er publisert i VIP-kanalen) varierer fra 85 % til 95 %, avhengig av typen abonnement. Dette betyr at du raskt kan reagere på markedsendringer og maksimere fortjenesten.

I tillegg, jo høyere tariffplan, desto mer prosentandel av profitt vil du motta fra hvert vellykket utløst signal. Og ikke glem at lengden på abonnementet ditt også påvirker din evne til å tjene mer: jo høyere abonnementsnivå, jo lengre gyldighetsperiode!

Så ikke gå glipp av sjansen til å bli en del av et elitefellesskap av handelsmenn og begynne å tjene mye mer akkurat nå ved å bruke handelssignaler om den kommende kryptovalutapumpen fra prosjektet "AI Crypto PUMP signals for Binance"!

Hvorfor sluttet vi å gi gratis signaler og gratis tilgang til VIP-kanalen?

AI spiller en nøkkelrolle i å analysere og behandle store mengder data som brukes til å generere handelssignaler for ulike tariffplaner. Den bruker avanserte algoritmer og maskinlæringsmodeller for å analysere markedstrender, nyheter, historiske data og andre faktorer. AI tar også hensyn til individuelle preferanser og mål for næringsdrivende når du oppretter tariffplaner.

AI kan tilpasse seg endrede markedsforhold og oppdatere anbefalingene i sanntid. Det hjelper tradere med å nå sine økonomiske mål og øke suksessen i finansmarkedene ved å tilby de mest lønnsomme mulighetene.

Imidlertid har selskapet vårt sluttet å tilby gratis signaler og gratis tilgang til VIP-kanalen av flere grunner:

 • For det første bruker et team av investorer betydelige midler på å organisere og gjennomføre "pumper" av mynter.
 • For det andre investerer noen VIP-abonnenter og -investorer sine egne midler i utviklingen av VIP-kanaler og vedlikehold av servere.

For å bli med på laget kreves det en medlemsavgift for nye medlemmer. Tidligere har vi vist alle skjermbilder av selve VIP-kanalene og sendt prøver av signaler gratis for å sjekke kvaliteten og påliteligheten. På grunn av det store antallet mennesker som mottok informasjon gratis og deretter brukte den for profitt eller videresolgte signaler, forlot teamet vårt denne praksisen.

I tillegg mottar supportteamet vårt mange meldinger fra forskjellige personer, så de kan ikke kaste bort tid på å distribuere gratissignaler og svare på spørsmål som allerede er besvart i kanalinstruksjonene i festede kanalmeldinger.

De som virkelig ønsker å motta pumpesignaler bør kjøpe minst det billigste abonnementet. Selv selskapets konkurrenter gjør dette. For folk som er seriøse med å bruke pumpesignaler for å handle på Binance, er ikke dette en stor sak. Her er eksempler på gratis signaler  som raskt ga overskudd til VIP-medlemmer.

Du finner alle rapporter i offentlig kanal om oppnåelse av pumpemål og bevis på nøyaktigheten til alle signaler for mynter publisert i 👑VIP-kanalen før pumpen starter, så studer det nøye og analyser det!

💡La meg minne deg på at signalene er publisert i samsvar med ⏰GMT +1 tidssone. Les mer om dette i denne håndboken.

Å vite om kommende kryptovalutapumper er nøkkelen til vellykket investering. Abonner på VIP-telegramkanalen til Crypto PUMP signals for Binance prosjekt og motta aktuelle signaler om kryptovalutapumper direkte til telefonen din via telegram messenger. Ikke gå glipp av muligheten til å tjene penger på det raskt voksende kryptovalutamarkedet!

Affiliate-program: Inviter tradere og bli belønnet til din BTC-lommebok

Inviter dine venner og handelsmenn til å abonnere på Crypto Pump Signals for Binance VIP-kanal og bli belønnet. Du kan tilby hvem som helst på sosiale medier eller på frilansutvekslingstjenesten å kjøpe et VIP-abonnement på VIP Crypto Pump Signals for Binance kanal med 10 % rabatt, og du vil motta en provisjonsbelønning for dette!

logoen til telegram kryptokanal

Etter at vennen din har blitt med i VIP-gruppen, send følgende informasjon til kanaladministratoren:

 • Navnet på den inviterte personen og en lenke til Telegram-profilen deres (for eksempel @din_venn_brukernavn).
 • Din Bitcoin-lommebokadresse for å motta belønningen.
 • Belønningen er 10 % av kostnaden for VIP-abonnementet som personen kjøpte basert på din anbefaling.

For aktive henvisninger gis en ekstra 5 % bonus hvis de tiltrekker seg mer enn 10 VIP-medlemmer per måned.

Resultat: Hvis du tiltrekker deg mer enn 10 personer per måned, vil belønningen din være 15 % av kostnadene for abonnementene deres.

Hvordan få personlig rabatt på et VIP-abonnement i en kanal med pumpesignaler?

Vi har et spesialtilbud som lar deg bestemme størrelsen på rabatten på et VIP-abonnement! Betingelsene for å oppnå rabatten er veldig enkle:

 • 1. Inviter en venn som vil abonnere på vår gratis Telegram-kanal, så får du automatisk 2 % rabatt på ethvert abonnement på VIP-kanalen. Jo flere venner du tar med, jo større rabatt! Men husk at rabatten ikke kan overstige 50 % av kostnaden for abonnementet du velger. Hvis de fleste av vennene dine avslutter abonnementet innen en måned, vil du miste halvparten av gyldighetsperioden til Crypto Pump Signals for Binance VIP-kanalabonnement. Unntaket er livstidsabonnement på Premium- og Platinum-pakker.
 • 2. Send listen over venner som har blitt med i kanalen til administrator: @cryptowhalesexpert
 • 3. Etter det kan du kjøpe et abonnement på VIP-kanalen til en lavere pris. Hver abonnent du inviterer gir deg 2 % rabatt.

AI Crypto Pump Signals for Binance VIP-kanal

Traders anmeldelser om bruk av VIP-kanalen “Crypto pump signals for Binance"

Hvis du er usikker på om du bør bli med i VIP-kanalen, kan du lese traderes anmeldelser om kryptovalutapumpesignaler på slutten av denne artikkelen i kommentarfeltet. Hver abonnent forblir fornøyd fordi ingen andre steder publiseres så pålitelig og eksklusiv informasjon som i VIP-kanalen "Crypto pump signals for Binance". Lese eksempler på anmeldelser fra folk som har vært i stand til å tjene penger ved å handle kryptovaluta ved hjelp av pumpesignaler:

Blez Nichols ønsket å starte sin egen virksomhet, men han hadde ikke nok penger. Han bestemte seg for å drive handel med kryptovaluta for å tjene penger. Han hadde en betalt versjon av signaler som ga 10 signaler per dag. Stort sett tjente han en fortjeneste på 10-12% når kryptovalutaprisen nådde det andre "pumpe"-målet.

Claribel Todd, en lærer, ønsket også å tjene mer penger siden lønnen hennes var lav. Hun abonnerte på den betalte kanalen Crypto Pump Signals for Binance. 10. april 2021 investerte hun 500 dollar i #FUEL og tjente 30 % innen 5 timer. Trader Todd anbefaler å bruke den betalte VIP-versjonen av Telegram-kanalen.

Lorin Meloun handler nå på den betalte versjonen og tar regelmessig ferie. Han planlegger også å åpne sin egen virksomhet og råder til kun å bruke dataene fra VIP-kanalen.

David Townsend begynte å handle, etter råd fra vennen som tjente penger på det og åpnet en kjede med restauranter. Han anbefaler også å abonnere på VIP-klubben Crypto Pump Signals for Binance, da gratisversjonen mottar få signaler.

Bryce Norman bestemte seg for å begynne å tjene kryptovaluta for å åpne sin egen virksomhet i fremtiden. En Telegram-kanal hjelper ham å handle med suksess. Slik skjedde det: 23. mai 2021 kjøpte han kryptovalutaen #VIA for $1700, og solgte den 5 timer senere med en fortjeneste på $1853.

Katherine Fells er husmor, og mannen hennes tjener ikke nok. Hun bestemte seg for å tjene penger på kryptovaluta. 20. april 2021 investerte hun $2500 i #Waves-tokenet og tjente $600 på 6 timer.

Kanalabonnenter er folk som ønsker å øke inntekten eller starte en ny bedrift. De kjøper tokens og bruker signaler fra Telegram-kanalen for å tjene penger. I løpet av de første timene med handel kan de tjene opptil 30 %. Abonnenter anbefales å abonnere på VIP-versjonen av Telegram-kanalen for å garantere fortjeneste, mens gratiskanalen bare gir ett eller to signaler per dag.

Du kan sjekke statistikken og finne rapporter om myntpumper i VIP-kanalen. For å gjøre dette, gå til Telegram-kanalen og velg år, måned og dag. Rapporten presenteres som en liste over mynter med prosentvis fortjeneste og perioden for å pumpe myntprisen. For å sjekke informasjonen for hver mynt, klikk på symbolet "#" foran navnet og skriv inn denne taggen i søkefeltet.

crypto pump signals banner - Maksimer fortjenesten med AI-drevet Crypto Pump Signals for Binance 4

Med handelssignaler fra Crypto PUMP signals for Binance 🚀 prosjekt, kan du forbedre handelsferdighetene dine og utvikle vellykkede strategier. Du vil alltid vite de nøyaktige dataene om inngangsprisen til en handel, pumpemålet og handelsutgangspunktet for å tjene helt uten risiko.

AI-drevet Crypto Pump Signals for Binance er en Telegram-kanal som bruker kunstig intelligens-teknologi for å gi brukere signaler for potensielle kryptovalutapumper på Binance-børsen.

Kanalen bruker avanserte algoritmer og maskinlæringsmodeller for å analysere markedstrender, historiske data, handelsvolumer og andre relevante faktorer for å identifisere potensielt lønnsomme pumpemuligheter. Disse signalene deles deretter umiddelbart med kanalabonnenter via Telegram, slik at de kan ta informerte handelsbeslutninger.

Det AI-drevne systemet tar sikte på å maksimere fortjenesten ved å identifisere mynter som forventes å oppleve betydelige prisstigninger i løpet av kort tid. Dette kan være spesielt gunstig for handelsmenn som ønsker å kapitalisere på kortsiktige prisbevegelser og generere betydelig avkastning.

Abonnenter av kanalen mottar sanntidsvarsler om de anbefalte kryptovalutaene, sammen med informasjon om de optimale inngangs- og utgangspunktene for handler. Dette hjelper brukere med å ligge i forkant av markedet og utføre handler på de mest beleilige tidspunktene.

Ved å utnytte kraften til kunstig intelligens, AI-drevet Crypto Pump Signals for Binance Channel har som mål å gi sine abonnenter et konkurransefortrinn i det svært volatile og fartsfylte kryptovalutamarkedet. Det er imidlertid viktig å merke seg at investering i kryptovaluta medfører risiko, og brukere bør utvise forsiktighet og utføre sine egne undersøkelser før de tar noen handelsbeslutninger basert på signalene som gis.

Kryptovalutanyheter og handelsanalyse