Maksimizoni fitimet tuaja me AI-Powered Crypto Pump Signals for Binance

Përshëndetje për të gjithë tregtarët dhe investitorët e kriptomonedhave! Nëse doni të fitoni para duke tregtuar kriptovaluta, unë do t'ju tregoj për një metodë që mund t'ju sjellë fitim. Metoda bazohet në përdorimin e "sinjaleve të kriptomonedhës për pompat e ardhshme". Me fjalë të thjeshta, janë informacione për monedhat që së shpejti do të rriten në vlerë. Ju bleni një monedhë të tillë, prisni rritjen e saj dhe e shisni atë me një çmim më të lartë, duke bërë një fitim. E gjithë kjo ndodh shpejt dhe sjell fitim çdo ditë. Në këtë artikull, unë do t'ju tregoj se si të merrni sinjale falas në lidhje me pompat e ardhshme në shkëmbimin e Binance dhe si të fitoni para prej tyre.

Ju prezantojmë një projekt unik që do t'ju ndihmojë të arrini sukses financiar - kanali telegram 🚀Crypto Pump Signals for Binance! Çfarë e bën projektin tonë kaq të veçantë?

Ne përdorëm teknika të avancuara të inteligjencës artificiale dhe mjete analitike për të parashikuar ndryshimet e ardhshme të çmimeve të kriptomonedhave. Algoritmi ynë merr parasysh faktorët teknikë dhe socialë për t'ju ofruar sinjalet më të sakta në lidhje me pompat e ardhshme të monedhave në bursën e Binance.

Crypto Pump Signals for Binance projekt real tregtar

Ne kemi testuar plotësisht sinjalet tona duke përdorur të dhëna historike dhe ngjarje reale në tregun e kriptomonedhave. Rezultatet flasin vetë - sinjalet tona tregojnë saktësi të lartë në parashikimin e pompave në shkëmbimin e Binance.

Duke u bashkuar në kanalin telegram 👑VIP, do të merrni paraprakisht sinjale të rregullta për pompat e ardhshme. Është i përshtatshëm dhe i përballueshëm për ju, dhe ju do të jeni në gjendje të regjistroni fitime të mëdha çdo ditë brenda 100%.

Por kjo nuk është e gjitha! Jemi krenarë që ekipi ynë ofron mbështetje të vazhdueshme për abonentët tanë dhe përditëson rregullisht algoritmet tona për të pasqyruar ndryshimet në tregun e kriptomonedhave. Ne jemi gjithmonë këtu për t'ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja financiare.

Më e mira nga të gjitha, ne kemi plane të ndryshme abonimi, kështu që ju mund të zgjidhni opsionin që ju përshtatet më së miri. Ne ofrojmë një sistem çmimesh fleksibël, duke marrë parasysh nevojat unike dhe buxhetin e çdo tregtari.

Kanali i telegramit Crypto Pump Signals nuk është vetëm një mjet për tregtarët, ai është një mjet i fuqishëm që do t'ju ndihmojë të merrni vendime më të informuara dhe të arrini fitime më të mëdha. Bashkohuni në kanalin tonë VIP dhe filloni të merrni sinjale me cilësi të lartë që sot. Së bashku mund të arrijmë rezultate të shkëlqyera!

Mos e humbisni shansin tuaj për pavarësi financiare. Bashkohuni me Crypto Pump Signals dhe arrini sukses në botën e investimit në kriptomonedhë!

Të gjitha informacionet në lidhje me pompat në shkëmbimin Binance janë në dispozicion në kanalin Telegram "Crypto pump signals for Binance” absolutisht falas. Thjesht abonohuni në të dhe studioni këtë kanal publik. Ju do të mund të merrni falas raporte për pompat aktuale në shkëmbimin e Binance. Në kanalin publik Crypto Pump Signals for Binance, do të gjeni informacione rreth pompave në shkëmbimin e Binance dhe një udhëzues se si t'i përdorni ato.

Si funksionon projekti dhe nga vijnë sinjalet e pompës së kriptomonedhës?

Crypto Pump Signals for Binance është një projekt inovativ që përdor teknologjitë e inteligjencës artificiale (AI) për të analizuar dhe parashikuar tendencat në tregun e kriptomonedhave. Algoritmi, i trajnuar për një vëllim të madh të dhënash, parashikon ndryshimet e çmimeve në kriptovalutat dhe vepron si një analist personal për abonentët e kanaleve VIP.

(AI) teknologji për të analizuar dhe parashikuar tendencat në tregun e kriptomonedhave

Sistemi funksionon në fazat e mëposhtme:

 • 1. Mbledhja e informacionit: AI analizon të dhënat historike të çmimeve, vëllimet e tregtimit, lajmet dhe sinjalet sociale për të krijuar një pasqyrë gjithëpërfshirëse të tregut dhe për të gjeneruar një bazë të dhënash për trajnim.
 • 2. Përgatitja e të dhënave: Informacioni pastrohet dhe shndërrohet në formatin e nevojshëm. Kjo fazë është e rëndësishme për të siguruar saktësinë në parashikimet e tregtarit.
 • 3. Trajnimi i modelit të AI: Përdoren algoritme të mësimit të makinerisë.
 • 4. Testimi i modelit të AI: Modeli testohet në të dhëna të reja për të vlerësuar aftësinë e tij për të parashikuar çmimet.
 • 5. Optimizimi i modelit të AI: Nëse rezultatet e testimit janë të pakënaqshme, modeli modifikohet dhe optimizohet.
 • 6. Vendosja e modelit: Pas testimit dhe optimizimit të suksesshëm, modeli fillon të punojë në kohë reale, duke analizuar të dhënat e reja dhe duke parashikuar "pompat" e ardhshme.
 • 7. Monitorimi dhe përditësimi i modelit: Modeli monitorohet dhe përditësohet vazhdimisht bazuar në të dhënat e reja dhe ndryshimet në tregun e kriptomonedhave.
  Crypto Pump Signals for Binance përdor inteligjencën artificiale dhe mësimin e makinerive për të parashikuar "pompat" e ardhshme të kriptomonedhave. Ky projekt mund të jetë i dobishëm si për tregtarët me përvojë ashtu edhe për fillestarët.

Duke përdorur algoritme komplekse të inteligjencës artificiale, Sinjalet e Pompës Kripto me AI-Powered analizojnë të dhënat mbi çmimet, vëllimet e tregtimit, lajmet dhe sinjalet sociale. Kjo lejon përmbledhjen e tregut dhe një bazë të dhënash trajnimi për AI.

Për të përcaktuar probabilitetin e një pompe për çdo monedhë në shkëmbim në një afat të shkurtër, AI përdor modele matematikore. Për shembull, metodat e regresionit parashikojnë çmimet, algoritmet e klasifikimit përcaktojnë llojin e pompës dhe metodat e grupimit grupojnë tipare të ngjashme të pompave me monedhë. Modele matematikore të AI si "pyll i rastësishëm", rritja e gradientit ose rrjetet nervore përdoren për këtë qëllim.

Dy metoda përdoren për të vlerësuar saktësinë e sinjaleve: korrelacioni Pearson dhe kurba ROC. Korrelacioni Pearson përcakton marrëdhënien midis çmimeve të parashikuara dhe atyre aktuale, dhe kurba ROC tregon efektivitetin e modelit të klasifikimit.

Korrelacioni Pearson dhe kurba ROC për sinjalet tregtare

Për të përcaktuar rritjen e mundshme në vlerën e secilës monedhë gjatë një pompe, inteligjenca artificiale (AI) përdor metoda statistikore dhe algoritme të parashikimit të serive kohore. Modele të tilla si ARIMA, LSTM ose Profet aplikohen me sukses për këtë qëllim. Ata analizojnë luhatjet e mëparshme të çmimeve dhe bazuar në këto të dhëna, bëjnë parashikime për ndryshimet e ardhshme të çmimeve për çdo monedhë në bursë.

AI përdor menaxhimin e rrezikut dhe strategjitë e daljes për të përcaktuar momentin për të shitur një aktiv në mënyrë që të maksimizojë fitimet. Kjo përfshin vendosjen e niveleve të fitimit bazuar në paqëndrueshmërinë e parashikuar dhe rritjen e mundshme të përqindjes së monedhës.

Crypto Pump Signals for Binance është një projekt inovativ që përdor AI për t'u ofruar tregtarëve informacion rreth pompave të ardhshme të kriptomonedhave. Kjo i ndihmon ata të marrin vendime të informuara tregtare dhe rrit shanset e tyre për sukses.

Funksional i kanalit Telegram "Crypto pump signals for Binance"

Kanali Telegram "Crypto pump signals for Binance” paraqet pamjet e ekranit me grafikët e ndryshimeve të çmimeve për monedhat dixhitale. Këto monedha u zgjodhën nga investitorët e kanalit VIP, të cilët fituan para në "sinjalet e tregtimit të pompës". Pamjet e ekranit tregojnë një ose më shumë faza të njëpasnjëshme të një pompe. Pompat janë rritje të mprehta të çmimit të monedhave, të shfaqura si qirinj të gjelbër të lartë.

Pas çdo grafiku, do të tregohet fitimi i fituar nga abonentët e kanalit VIP, i shprehur në përqindje të kostos fillestare. Gjithashtu do të tregohet emri i çiftit të monedhës dhe periudha kohore për të cilën ka ndodhur rritja e çmimit pas publikimit të sinjalit në kanalin VIP. Do të përmendet edhe numri i objektivit të arritur nga investitorët.

Më pas, do të shfaqet një pamje e ekranit nga kanali VIP, i cili konfirmon saktësinë e sinjalit. Ju do të jeni në gjendje ta verifikoni lehtësisht. Pamja e ekranit do të tregojë kohën dhe datën e publikimit të sinjalit të tregtimit në lidhje me rritjen e çmimit të kriptomonedhës së zgjedhur.

Më lejoni të sugjeroj që të lundroni në shkëmbimin e Binance për të zbuluar kohën e fillimit të pompës dhe kohën e publikimit të sinjalit. Është e rëndësishme të theksohet se informacioni i brendshëm zakonisht zbulohet paraprakisht përpara se të fillojë pompa e shenjave. Ky informacion i vlefshëm ndihmon abonentët e kanaleve VIP të fitojnë me sukses dhe është thelbësor për të gjithë tregtarët në sferën e kriptomonedhës.

Statistikat e fitimeve 24 orëshe nga kanali i pompës së telegramit - Maksimizoni fitimet tuaja me AI-Powered Crypto Pump Signals for Binance 2

Për më tepër, çdo 24 orë ne publikojmë statistika mbi fitimin e marrë nga tregtimi i kriptomonedhave duke përdorur sinjalet tona. Abonentët e kanalit VIP marrin fitime që variojnë nga 100% në 300% të çmimit fillestar të hyrjes në tregti. Kanali ynë VIP është krijuar posaçërisht për ata që janë të interesuar të fitojnë dhe janë të gatshëm të paguajnë çdo çmim për të fituar akses.

Tani e kuptoni se si funksionon kanali falas në mesazherin Telegram, i dedikuar për pompat e ardhshme të kriptomonedhave dhe kanalet VIP të "Crypto pump signals for Binance” Ekipi i investitorëve. Në kanalin publik, ekipi i investitorëve publikon prova të punës së tyre në sinjalet e pompës së kriptomonedhës. Puna kryesore kryhet në kanalin VIP, ku abonentët fitojnë para. Atyre u sigurohet informacion i përditësuar mbi monedhat që tregtojnë dhe diapazoni i çmimeve për blerjen dhe shitjen e tyre në mënyrë që të maksimizojnë fitimet.

Përditësimi ju lejon të fitoni pa investime të mëdha. Administrata e kanalit Telegram ofron sinjale falas në lidhje me pompat e ardhshme të kriptomonedhave. Tani të gjithë mund t'i përdorin këto sinjale për të rritur kapitalin e tyre dhe për të përfituar. Çdo sinjal falas sjell fitim gjatë fazës së parë të pompës. Periudha e arritjes së objektivit të parë mund të jetë nga një orë në dy ditë. Ju mund ta kontrolloni këtë vetë, ndiqni raportet në komunitet. Mund të duket joreale në shikim të parë, por të gjitha sinjalet vërtet funksionojnë dhe u sjellin fitim tregtarëve.

Përdorni sinjalet falas si më poshtë:

 • 1. Njoftohuni për një sinjal të ri në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance".
 • 2. Blini monedhën brenda intervalit të çmimit të specifikuar.
 • 3. Vendosni një urdhër shitje për monedhën me çmimin e specifikuar.
 • 4. Prisni që porosia të aktivizohet dhe merrni fitimin tuaj.

Si të përdorni kanalin VIP "Crypto pump signals for Binance"

Tani le të njihemi me kanalin VIP dhe funksionet e tij për tregtimin në bursë.

Për t'u bashkuar me grupin tonë premium në Telegram, blini një abonim VIP dhe merrni një lidhje ftese. Në kanalin tonë, ju do të merrni informacione të përditshme se cilat monedha dixhitale "Crypto pump signals for Binance” Ekipi i tregtimit punon me të. Kjo do t'ju ndihmojë të tregtoni me sukses kriptovalutat.

Shembull i sinjalit të kriptos rreth pompës Poly token

Le të shqyrtojmë një shembull të një sinjali tregtar nga 15 nëntori. Do të merrni një njoftim në aplikacionin Telegram për rritjen e ardhshme të kriptomonedhës së specifikuar në shkëmbimin e Binance.

Le të kuptojmë emërtimet e përdorura në mesazhin e sinjalit të pompës: Emri i kanalit Telegram nuk ka nevojë për shpjegim.

Më pas, ju shihni një lidhje blu me tekstin #POLY/BTC (Binance). Kjo lidhje i referohet çiftit tregtar POLY/BTC në bursën e Binance. Ky çift do të përdoret për operacione tregtare. Plani i ekipit tregtar është të pompojë tokenin "POLY" të çiftuar me Bitcoin. Për ta bërë të përshtatshme për ju, lidhja për këtë palë tregtare futet drejtpërdrejt në fjalën Binance.

Zona e blerjes: 1096-1125 është diapazoni i çmimeve në të cilin rekomandohet blerja e monedhës dixhitale në këtë sinjal. Ky çmim garanton fitim pas arritjes së objektivit të parë të pompës.

Kushtojini vëmendje miniaplikacionit të fundit, i cili tregon objektivat e pompës për çmimin e monedhës. Kur të arrihen këto objektiva, shisni monedhën. Nëse dëshironi fitim të shpejtë, shisni të gjitha monedhat kur të arrihet objektivi i parë. Nëse jeni të gatshëm të prisni për fitim më të madh, vendosni porositë e shitjes për objektivat e radhës dhe prisni. Koha e pritjes është zakonisht nga disa minuta deri në disa ditë.

grafiku me raportin e kriptos 1 të pompës binance - Maksimizoni fitimet tuaja me AI-Powered Crypto Pump Signals for Binance 3

Në këtë imazh, ju mund të shihni rezultatin e një pompë të suksesshme në tabelë. Shembulli tregon se tre objektivat e para të pompës u arritën në më pak se 1 orë. Abonentët e kanalit VIP Telegram morën 18% fitim. Ju gjithashtu mund të arrini rezultate të ngjashme në tregtimin e kriptomonedhave pasi të keni blerë një abonim premium.

 1. Ju merrni një sinjal në kanalin VIP.
 2. Ju blini një monedhë me çmimin e treguar në diapazonin e çmimeve të sinjalit të tregtimit.
 3. Ju vendosni porositë e shitjes bazuar në të dhënat në rreshtat "Synimi 1 - Objektivi 5".

E gjithë kjo është e lehtë për t'u bërë, dhe ju e kuptoni se sa e lehtë është të fitoni para duke u bërë anëtar i klubit VIP. Kanali VIP në Telegram është krijuar për ata që duan të fitojnë shpejt dhe shpesh fitime të larta. Të ardhurat e abonentëve VIP janë shumë më të larta se ato të tregtarëve të rregullt. Përveç të ardhurave, do të fitoni njohuri të reja dhe përvojë tregtare në bursën e Binance pasi të shikoni videot e prezantimit.

Kanali Telegram "Crypto pump signals for Binance” ofron promovime për përdoruesit aktivë. Ato ju lejojnë të përfitoni një zbritje në abonimet VIP ose t'i fitoni ato falas. Këto promovime janë të disponueshme vetëm për anëtarët e kanalit tonë Telegram.

Për të marrë një zbritje të personalizuar, mund të ftoni miqtë në kanalin tonë falas në Telegram. Për çdo mik që abonohet, ju do të përfitoni 2% zbritje në koston e abonimit VIP. Thjesht dërgoni një listë të miqve tuaj te administratori i kanalit dhe merrni zbritjen tuaj. Por mbani mend, zbritja totale nuk mund të kalojë 50% të kostos së plotë të abonimit.

Çdo të diel, një abonim VIP falas luhet në një grup të fshehtë tregtarësh.

Për të marrë pjesë në shortin e abonimit, ju duhet:

 1. Ftoni një mik në kanalin Telegram "Crypto pump signals for Binance".
 2. Dërgoni emrin e mikut tuaj te administratori i shërbimit mbështetës.

Pas kësaj, llogaria juaj do të verifikohet nga sistemi dhe ju do të merrni pjesë automatikisht në short. Çdo javë zgjidhen në mënyrë të rastësishme 3 fitues, të cilët do të marrin një lidhje me kanalin sekret.

Kanali sekret publikon informacione të brendshme në lidhje me "pompat" e ardhshme të argumenteve dixhitale kundrejt dollarit ose bitcoin.

Tani e dini pse kanalet Telegram Crypto pump signals for Binance, të krijuara nga një ekip tregtarësh, nevojiten. Ju mund të regjistroheni në to. Ju keni mësuar tashmë se si t'i përdorni ato në mënyrë korrekte për të fituar para nga "sinjalet e pompës". Ju gjithashtu dini se si të merrni një zbritje në një abonim VIP dhe të arrini fitime të larta kur tregtoni kriptovaluta. Ekipi i tregtarëve ka gjithashtu një kanal në YouTube me video mësimore mbi fitimin nga pompat e ardhshme të kriptomonedhave në Binance!

Strategjia: Si të përdorni sinjalet kripto në kanalin VIP?

Ky udhëzim është për tregtarët që duan të përdorin sinjale tregtare nga kanali VIP "Crypto pump signals for Binance“. Për të shmangur humbjet, ndiqni këto hapa:

 • 1. Merrni një njoftim për një sinjal të ri dhe blini monedhën e specifikuar me çmimin e blerjes. Vendosni porositë e shitjes për monedhën në objektivin 1… në çmimet e synuara 5. Prisni që urdhrat e shitjes të fillojnë dhe të merrni një fitim.
 • 2. Përdorni vetëm sinjale të freskëta që publikohen në kanalin VIP Crypto Pump Signals for Binance! Rekomandohet të përdorni jo më shumë se 3-5% të kapitalit tuaj në çdo monedhë!
 • 3. Mos i investoni të gjitha fondet tuaja në vetëm një ose disa monedha. Rekomandohet të investoni në të paktën 3-4 monedha të reja në ditë për të rritur fitimin dhe për të shmangur humbjen e kohës që mund të lindë përpara arritjes së qëllimeve. Ky proces mund të zgjasë nga 1 orë në disa ditë. Çdo monedhë mund të përjetojë rritje në periudha të ndryshme kohore në varësi të situatës aktuale të tregut!
 • 4. Për të automatizuar tregtimin në Binance, mund të përdorni @cornix_trading_bot, i cili tashmë është i lidhur me kanalin VIP Crypto Pump Signals. Për të konfiguruar tregtarin e automatizuar Cornix, klikoni butonin "Ndiq sinjalin" në kanalin VIP dhe ndiqni udhëzimet e robotit të ndihmës.

Ndikimi i çmimit të abonimit për një kanal VIP në varësi të llojit të planeve tarifore

Mundësuar nga AI Crypto Pump Signals for Binance ofron një sërë planesh çmimesh për t'iu përshtatur nevojave të ndryshme të sinjaleve tregtare të tregtarëve.

 • 1. Plani Light u jep abonentëve akses në sinjalet e pompës së kriptomonedhës të krijuara nga inteligjenca artificiale në bursën e Binance. Ndërsa këto sinjale janë të besueshme dhe të sakta, ato mund të mos kenë të njëjtin nivel saktësie dhe shpejtësie të arritjes së objektivave të pompës të specifikuara në sinjal si planet e nivelit më të lartë. Ky plan është i përshtatshëm për tregtarët që duan të eksplorojnë shërbimin me një çmim të përballueshëm.
 • 2. Plani Bronze ofron algoritme më të avancuara dhe modele të mësimit të makinerive për të gjeneruar sinjale shumë të sakta dhe në kohë rreth pompave të kriptomonedhave. Abonentët e këtij plani mund të presin marrjen më të shpejtë të monedhave me potencial më të madh për të marrë pjesë në pompë në të ardhmen shumë të afërt dhe një periudhë më të shpejtë të arritjes së pesë qëllimeve të pompës. Ky plan është ideal për tregtarët që duan të maksimizojnë potencialin e tyre të fitimit duke marrë sinjale me saktësi dhe shpejtësi më të lartë.
 • 3. Plani i argjendtë është niveli tjetër i abonimit. Ai u siguron abonentëve sinjale më të sakta dhe më të shpejta të pompës së kriptomonedhës të gjeneruara nga AI. Me këtë plan, tregtarët mund të presin që të arrijnë të pesë qëllimet e pompës më shpejt sesa me planet e Dritës dhe Bronzit. Plani Silver është krijuar për tregtarët që duan të qëndrojnë përpara tregut dhe të shfrytëzojnë lëvizjet afatshkurtra të çmimeve me saktësi dhe shpejtësi të shtuar.
 • 4. Plani Gold ofron sinjale edhe më të sakta dhe më të shpejta në lidhje me pompat e kriptomonedhave të krijuara nga inteligjenca artificiale. Tregtarët e regjistruar për këtë plan mund të presin që të arrijnë të pesë qëllimet e pompës edhe më shpejt sesa me planet e Dritës, Bronzit dhe Argjendit. Plani Gold është krijuar për tregtarët që kërkojnë saktësi dhe shpejtësi maksimale kur tregtojnë kriptomonedha. Gjithashtu, duke filluar me nivelin e abonimit Gold, tregtarët kanë mundësinë të përdorin robotin e automatizuar të tregtimit Cornix. Kjo ndihmon në maksimizimin e fitimeve dhe eliminimin e nevojës për tregtim manual (vetë roboti skanon çdo sinjal të marrë në kanalin e telegramit dhe përdor këto të dhëna për të hyrë dhe dalë nga një tregti me arritjen e vlerave të çmimeve të specifikuara në pesë qëllimet e "pompës").
  Ky lloj abonimi rekomandohet për përdorim nga tregtarët e kriptomonedhave që duan të qëndrojnë përpara tregut dhe të shfrytëzojnë lëvizjet afatshkurtra të çmimeve me saktësinë dhe shpejtësinë më të lartë në krahasim me planet e nivelit më të ulët.
 • 5. Plani Platinum është niveli tjetër i abonimit dhe ofron sinjale edhe më të sakta dhe më të shpejta në lidhje me pompat e kriptomonedhave të krijuara nga inteligjenca artificiale. Tregtarët që zgjedhin këtë plan mund të presin të marrin informacion mbi monedhat që kanë potencialin për të arritur shpejt të pesë objektivat e pompës më shpejt sesa me planet e Dritës, Bronzit, Argjendit dhe Arit. Ky lloj abonimi nuk ka datë skadimi, duke i lejuar abonentët të harrojnë nevojën për të rinovuar abonimin e tyre përgjithmonë.
 • 6. Plani Premium është opsioni më i lartë në hierarkinë e llojeve të abonimeve, prandaj u siguron abonentëve akses në një kanal ku publikohen sinjalet "pompë" më fitimprurëse dhe më të shpejta të krijuara nga inteligjenca artificiale. Me këtë plan abonimi, tregtarët e kriptomonedhave do të marrin sinjale VIP për pompën e ardhshme të monedhave që kanë probabilitetin më të lartë për të arritur të pesë qëllimet e pompës në afat të shkurtër, krahasuar me çdo lloj tjetër abonimi të nivelit më të ulët. Vetëkuptohet që ky plan përfshin mundësinë e përdorimit të mbështetjes prioritare nga një menaxher personal.

Për ta përmbledhur, mund të themi se abonentët VIP marrin sinjale ekskluzive për pompat e ardhshme të monedhave çdo ditë në një kanal privat Telegram. Kjo do të thotë që pas blerjes së një abonimi, do të keni akses në informacionin që kanë vetëm disa tregtarë të privilegjuar.

Por kjo nuk është e gjitha! Numri i objektivave të Pump të arritur brenda 24 orëve të ardhshme nga momenti i publikimit të sinjalit për çdo monedhë rritet me çdo plan tarifor të nivelit të lartë, gjë që ju hap edhe më shumë mundësi për të fituar para duke tregtuar kriptomonedha. Kjo do të thotë që me një plan më të shtrenjtë, ju mund të fitoni shumë më shpejt dhe më shumë me këto sinjale tregtare dhe të jeni të sigurt në saktësinë e tyre maksimale.

Për shembull, tregtarët që kanë një abonim VIP të përjetshëm "Platinum" arrijnë të arrijnë me sukses të pesë qëllimet e Pompës për secilën monedhë të publikuar në kanalin VIP në një afat të shkurtër me një probabilitet prej të paktën 90%, gjë që u lejon atyre të marrin shumë më tepër fitim. si përqindje në muaj krahasuar me abonimet e nivelit më të ulët.

Dhe gjëja më interesante është se saktësia dhe shpejtësia e sinjalit në afat të shkurtër (brenda 1 ore deri ne 48 ore nga momenti i publikimit te sinjalit ne kanalin VIP) varion nga 85% në 95%, në varësi të llojit të abonimit. Kjo do të thotë që ju mund t'i përgjigjeni shpejt ndryshimeve të tregut dhe të maksimizoni fitimet tuaja.

Përveç kësaj, sa më i lartë të jetë plani tarifor, aq më shumë përqindje fitimi do të merrni nga çdo sinjal i aktivizuar me sukses. Dhe mos harroni se kohëzgjatja e abonimit tuaj ndikon gjithashtu në aftësinë tuaj për të fituar më shumë: sa më i lartë të jetë niveli i abonimit, aq më e gjatë është periudha e vlefshmërisë!

Pra, mos e humbisni mundësinë për t'u bërë pjesë e një komuniteti elitar tregtarësh dhe filloni të fitoni shumë më tepër tani duke përdorur sinjale tregtare në lidhje me pompën e ardhshme të kriptomonedhës nga projekti "AI Crypto PUMP signals for Binance"!

Pse ndaluam së ofruari sinjale falas dhe akses falas në kanalin VIP?

AI luan një rol kyç në analizimin dhe përpunimin e sasive të mëdha të të dhënave të përdorura për të gjeneruar sinjale tregtare për plane të ndryshme tarifore. Ai përdor algoritme të avancuara dhe modele të mësimit të makinerive për të analizuar tendencat e tregut, lajmet, të dhënat historike dhe faktorë të tjerë. AI gjithashtu merr parasysh preferencat dhe qëllimet individuale të tregtarit gjatë krijimit të planeve tarifore.

AI mund të përshtatet me ndryshimin e kushteve të tregut dhe të përditësojë rekomandimet e saj në kohë reale. Ai i ndihmon tregtarët të arrijnë qëllimet e tyre financiare dhe të rrisin suksesin e tyre në tregjet financiare duke ofruar mundësitë më fitimprurëse.

Sidoqoftë, kompania jonë ka ndaluar ofrimin e sinjaleve falas dhe aksesin falas në kanalin VIP për disa arsye:

 • Së pari, një ekip investitorësh shpenzon fonde të konsiderueshme për organizimin dhe kryerjen e "pompave" të monedhave.
 • Së dyti, disa abonentë dhe investitorë VIP investojnë fondet e tyre në zhvillimin e kanaleve VIP dhe mirëmbajtjen e serverëve.

Për t'u bashkuar me ekipin, kërkohet një tarifë anëtarësimi për anëtarët e rinj. Më parë, ne u treguam të gjithëve pamjet e ekranit të vetë kanaleve VIP dhe dërguam mostra sinjalesh falas për të kontrolluar cilësinë dhe besueshmërinë e tyre. Megjithatë, për shkak të numrit të madh të njerëzve që merrnin informacion falas dhe më pas e përdornin atë për sinjale fitimi ose rishitje, ekipi ynë e braktisi këtë praktikë.

Përveç kësaj, Ekipi ynë i Mbështetjes merr shumë mesazhe nga njerëz të ndryshëm, kështu që ata nuk mund të humbin kohë duke shpërndarë sinjale falas dhe duke iu përgjigjur pyetjeve që tashmë janë përgjigjur në udhëzimet e kanalit në mesazhet e kanalit të gozhduar.

Ata që vërtet duan të marrin sinjale pompe duhet të blejnë të paktën abonimin më të lirë. Këtë e bëjnë edhe konkurrentët e kompanisë. Për njerëzit që janë seriozë në lidhje me përdorimin e sinjaleve të pompës për të tregtuar në Binance, kjo nuk është një punë e madhe. Këtu janë shembuj të sinjaleve të lira  që i ktheu shpejt një fitim anëtarëve VIP.

Ju mund t'i gjeni të gjitha raportet në kanal publik mbi arritjen e objektivave të pompës dhe dëshmi të saktësisë së të gjitha sinjaleve për monedha të publikuara në kanalin 👑VIP përpara fillimit të pompës, prandaj studiojeni me kujdes dhe analizojeni!

💡Më lejoni t'ju kujtoj se sinjalet publikohen në përputhje me ⏰GMT +1 zonë kohore. Lexoni më shumë për këtë në këtë manual.

Njohja për pompat e ardhshme të kriptomonedhave është çelësi i investimit të suksesshëm. Abonohuni në kanalin e telegramit VIP të Crypto PUMP signals for Binance projektoni dhe merrni sinjalet aktuale në lidhje me pompat e kriptomonedhave drejtpërdrejt në telefonin tuaj nëpërmjet mesazherit të telegramit. Mos e humbisni mundësinë për të bërë një fitim në tregun e kriptomonedhave në rritje të shpejtë!

Programi i Filialit: Ftoni tregtarët dhe shpërblehuni në portofolin tuaj BTC

Ftoni miqtë dhe tregtarët tuaj të abonohen në Crypto Pump Signals for Binance Kanal VIP dhe shpërblehu. Ju mund t'i ofroni kujtdo në mediat sociale ose në shërbimin e shkëmbimit të pavarur për të blerë një abonim VIP për VIP Crypto Pump Signals for Binance kanal me 10% zbritje, dhe ju do të merrni një shpërblim komisioni për këtë!

logoja e kanalit kripto telegram

Pasi shoku juaj t'i bashkohet grupit VIP, dërgoni informacionin e mëposhtëm te administratori i kanalit:

 • Emri i personit të ftuar dhe një lidhje në profilin e tyre në Telegram (për shembull, @your_friend_username).
 • Adresa e portofolit tuaj Bitcoin për të marrë shpërblimin.
 • Shpërblimi është 10% e kostos së abonimit VIP që personi ka blerë në bazë të rekomandimit tuaj.

Për referime aktive, ofrohet një bonus shtesë prej 5% nëse tërheqin më shumë se 10 anëtarë VIP në muaj.

Rezultati: nëse tërheq më shumë se 10 persona në muaj, shpërblimi juaj do të jetë 15% e kostos së abonimeve të tyre.

Si të merrni një zbritje personale në një abonim VIP në një kanal me sinjale pompë?

Ne kemi një ofertë speciale që ju lejon të përcaktoni madhësinë e zbritjes në një abonim VIP! Kushtet për të marrë zbritjen janë shumë të thjeshta:

 • 1. Ftoni një mik që do të abonohet në kanalin tonë falas në Telegram dhe ju automatikisht do të merrni një zbritje prej 2% për çdo abonim në kanalin VIP. Sa më shumë miq të sillni, aq më i madh është zbritja! Por mbani mend, zbritja nuk mund të kalojë 50% të kostos së abonimit që zgjidhni. Nëse shumica e miqve tuaj çabonohen brenda një muaji, ju do të humbni gjysmën e periudhës së vlefshmërisë së Crypto Pump Signals for Binance Abonim në kanal VIP. Përjashtim bëjnë abonimet e përjetshme në paketat Premium dhe Platinum.
 • 2. Dërgoni listën e miqve që i janë bashkuar kanalit administratorit: @cryptowhalesexpert
 • 3. Pas kësaj, ju mund të blini një abonim në kanalin VIP me një çmim më të ulët. Çdo abonent që ftoni ju jep një zbritje prej 2%.

AI Crypto Pump Signals for Binance Kanali VIP

Vlerësimet e tregtarëve për përdorimin e kanalit VIP "Crypto pump signals for Binance"

Nëse nuk jeni të sigurt nëse duhet t'i bashkoheni kanalit VIP, mund të lexoni komentet e tregtarëve në lidhje me sinjalet e pompës së kriptomonedhës në fund të këtij artikulli në komente. Çdo abonent mbetet i kënaqur sepse askund tjetër nuk publikohet informacion kaq i besueshëm dhe ekskluziv si në kanalin VIP”Crypto pump signals for Binance“. Lexoni shembuj të rishikimeve nga njerëzit që kanë mundur të fitojnë para duke tregtuar kriptovaluta duke përdorur sinjale pompe:

Blez Nichols donte të fillonte biznesin e tij, por ai nuk kishte para të mjaftueshme. Ai vendosi të angazhohej në tregtimin e kriptomonedhave për të fituar disa para. Ai kishte një version të paguar të sinjaleve që jepte 10 sinjale në ditë. Kryesisht, ai fitoi fitime prej 10-12% kur çmimi i kriptomonedhës arriti objektivin e dytë të "pompës".

Claribel Todd, një mësuese, gjithashtu donte të fitonte më shumë para pasi paga e saj ishte e ulët. Ajo u pajtua në kanalin me pagesë Crypto Pump Signals for Binance. Më 10 Prill 2021, ajo investoi 500 dollarë në #KARBURANT dhe realizoi një fitim prej 30% brenda 5 orëve. Tregtari Todd rekomandon përdorimin e versionit VIP të paguar të kanalit Telegram.

Lorin Meloun tani po tregton në versionin me pagesë dhe bën rregullisht pushime. Ai gjithashtu planifikon të hapë biznesin e tij dhe këshillon të përdorë vetëm të dhënat nga kanali VIP.

David Townsend filloi tregtimin, me këshillën e mikut të tij, i cili fitoi para në të dhe hapi një zinxhir restorantesh. Ai gjithashtu rekomandon abonimin në klubin VIP Crypto Pump Signals for Binance, pasi versioni falas merr pak sinjale.

Bryce Norman vendosi të fillojë të fitojë kriptovaluta në mënyrë që të hapë biznesin e tij në të ardhmen. Një kanal Telegram e ndihmon atë të tregtojë me sukses. Ja se si ndodhi: më 23 maj 2021, ai bleu kriptomonedhën #VIA për 1700 dollarë dhe e shiti 5 orë më vonë me një fitim prej 1853 dollarësh.

Katherine Fells është një shtëpiake dhe burri i saj nuk fiton mjaftueshëm. Ajo vendosi të fitonte të ardhura nga kriptomonedha. Më 20 Prill 2021, ajo investoi 2500 dollarë në shenjën #Waves dhe fitoi 600 dollarë në 6 orë.

Abonentët e kanalit janë njerëz që duan të rrisin të ardhurat e tyre ose të fillojnë një biznes të ri. Ata blejnë argumente dhe përdorin sinjale nga kanali Telegram për të bërë një fitim. Në orët e para të tregtimit, ata mund të fitojnë deri në 30%. Abonentëve u rekomandohet që të abonohen në versionin VIP të kanalit Telegram për të garantuar fitim, ndërsa kanali falas ofron vetëm një ose dy sinjale në ditë.

Ju mund të kontrolloni statistikat dhe të gjeni raporte për pompat e monedhave në kanalin VIP. Për ta bërë këtë, shkoni në kanalin Telegram dhe zgjidhni vitin, muajin dhe ditën. Raporti paraqitet si një listë e monedhave me përqindjen e fitimit dhe periudhën e pompimit të çmimit të monedhës. Për të kontrolluar informacionin për secilën monedhë, klikoni në simbolin "#" përpara emrit dhe futni këtë etiketë në fushën e kërkimit.

Flamuri i sinjaleve të pompës kripto - Maksimizoni fitimet tuaja me AI-Powered Crypto Pump Signals for Binance 4

Me sinjale tregtare nga Crypto PUMP signals for Binance Projekti 🚀, ju mund të përmirësoni aftësitë tuaja tregtare dhe të zhvilloni strategji të suksesshme. Gjithmonë do t'i dini të dhënat e sakta për çmimin e hyrjes së një tregtie, objektivin e pompës dhe pikën e daljes nga tregtimi në mënyrë që të bëni një fitim absolutisht pa rrezik.

Mundësuar nga AI Crypto Pump Signals for Binance është një kanal Telegram që përdor teknologjinë e inteligjencës artificiale për t'u ofruar përdoruesve sinjale për pompat e mundshme të kriptomonedhave në bursën e Binance.

Kanali përdor algoritme të avancuara dhe modele të mësimit të makinerive për të analizuar tendencat e tregut, të dhënat historike, vëllimet e tregtimit dhe faktorë të tjerë të rëndësishëm për të identifikuar mundësitë potencialisht fitimprurëse të pompës. Këto sinjale më pas ndahen menjëherë me abonentët e kanalit përmes Telegramit, duke i lejuar ata të marrin vendime të informuara tregtare.

Sistemi i fuqizuar nga AI synon të maksimizojë fitimet duke identifikuar monedhat që pritet të përjetojnë rritje të konsiderueshme të çmimeve brenda një periudhe të shkurtër. Kjo mund të jetë veçanërisht e dobishme për tregtarët që kërkojnë të përfitojnë nga lëvizjet afatshkurtra të çmimeve dhe të gjenerojnë kthime të konsiderueshme.

Abonentët e kanalit marrin njoftime në kohë reale për kriptovalutat e rekomanduara, së bashku me informacionin mbi pikat optimale të hyrjes dhe daljes për tregti. Kjo i ndihmon përdoruesit të qëndrojnë përpara tregut dhe të kryejnë tregti në momentet më të përshtatshme.

Duke shfrytëzuar fuqinë e inteligjencës artificiale, AI-Powered Crypto Pump Signals for Binance kanali synon t'u sigurojë abonentëve të tij një avantazh konkurrues në tregun shumë të paqëndrueshëm dhe me ritme të shpejta të kriptomonedhave. Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se investimi në kriptomonedhë mbart rreziqe dhe përdoruesit duhet të tregojnë kujdes dhe të kryejnë kërkimet e tyre përpara se të marrin ndonjë vendim tregtimi bazuar në sinjalet e dhëna.

Lajmet e kriptomonedhave dhe analitika e tregtimit